Sociologul Gelu Duminica ia si el atitudine fata de programul difuzat de TVR 1 in noaptea de Revelion. El a caracterizat prestatia celor de la „Vacanta Mare” drept „misoginism, violenta si marlanie”, scrie Aktual24.ro.

„Inteleg ca Televiziunea Romana a dat 50.000 de euro celor de la „Vacanta Mare” pentru ca acestia sa faca 2 ore di programul de revelion.

Am vazut in reluare cate ceva si recunosc ca VM nu m-a surprins cu nimic: acelasi tip de umor de santier pe care l-au facut mai dintotdeauna bazat de misoginism, violenta si marlanie!

Acum, de ce Televiziunea Publica a intrat in troaca celor de la VM, Dumnezeu stie. De ce Dumnezeu i-a platit cu multe zeci de mii de euroi, presupun ca stie altul care locuieste in zone mult mai intunecate decat Doamne – Doamne!

Insa tot ma intreb daca nu e ceva gresit ca astfel de artisti, cu astfel de produse culturale si mesaje, sa fie promovati de TVR….”, a scris Duminica pe Facebook.

TVR 1 a prezentat in noaptea de Revelion un program care a starnit o ampla revolta. Programul a fost realizat de negationistii Dan Bittman si Mugur Mihaescu (Garcea) si a cuprins si o sceneta in care presedintele Iohannis este batjocorit.

Programul a fost filmat chiar in barul pe care Mugur Mihaescu il detine in centrul vechi al Capitalei, TVR 1 facand astfel reclama mascata.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here