Noul ministru al Digitalizarii, Florin Roman, sustine ca a scris o carte intitulata „Teoria sistemelor informationale”, insa aceasta este de negasit, scrie Aktual24.ro. Volumul nu poate fi gasit nici la editura, nici la Biblioteca Nationala, iar ministrul sustine la cererea Libertatea ca nu l-a gasit, intr-o saptamana de cautari, nici acasa, la Alba Iulia.

Absolvent de economie, contabilitate si de ”Aparare si securitate nationala”, aceasta carte reprezinta singura legatura a sa cu domeniul Digitalizarii. In schimb, exista o carte cu acelasi titlu, aparuta la aceeasi editura, dar cu autori diferiti, fara politicianul liberal printre ei.

Legatura ministrului cu domeniul digitalizarii este data de lucrarea trecuta in CV-ul de pe site-ul Camerei Deputatilor „Teoria sistemelor informationale”, Editura Academiei Romane, 2006. O documentare Libertatea nu a gasit nicio dovada ca aceasta lucrare exista. Titlul nu apare nici la Editura Academiei Romane, nici la Biblioteca Nationala a Romaniei, unde fiecare editura trimite mai multe exemplare de carti, editura nu o cunoaste, profesorul lui Roman nu-si aminteste de o asemenea carte, iar ministrul Florin Roman nu o mai gaseste

Ministrul digitalizarii a rugat sa fie pasuit „pentru ca voi cauta lucrarea acasa, la Alba Iulia, sigur o am acolo, in biblioteca si v-o aduc cand revin la Bucuresti”. „Asa stiu, ca a fost data spre publicare la editura. Da, din ce stiu era Editura Academiei Romane”, a spus el. Ziarul a asteptat ca ministrul sa descopere cartea. Miercuri, 1 decembrie, Roman a revenit, dupa cum a promis. A spus ca n-a gasit cartea si a argumentat ca s-a mutat „de trei ori” de la data aparitiei lucrarii. A insistat ca a fost unic autor, nu a fost vorba de o carte pe care sa o fi scris cu altcineva, dar ca nu o gaseste.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

1 COMENTARIU

 1. La cartea care-a disparut
  E-o cale-atat de lunga
  Ca scrierii i-a trebuit
  O luna ca s-ajunga.

  O tu Roman vestit
  Ce-n lume n-ai rival
  In PNL te-ai pripasit
  C-un iz cam genital!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here