In urma cu exact un an, Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor in care le solicita sa mearga la vot pentru a nu se mai ajunge in situatia de „cosmar” in care „PSD si-a batut joc de tara, si-a batut joc de justitie, si-a batut joc de investitii publice”.

„Dragi romani, mergeti la vot ca sa nu patim ca in decembrie 2016, cand, printr-o prezenta scazuta la vot, a castigat PSD si a urmat cosmarul de ani de zile, in care PSD si-a batut joc de tara, si-a batut joc de justitie, si-a batut joc de investitii publice. Asa ceva nu ne mai dorim. In consecinta, va rog sa mergeti la vot. Votati! Alegerile se castiga prin vot! Ati fost alaturi de mine, votati echipa cu care vom reconstrui Romania, votati pentru Romania normala!”, spunea Klaus Iohannis.

Un an mai tarziu, PSD este inapoi la guvernare, cu binecuvantarea lui Klaus Iohannis, si face ce strie mai bine. La sefia Comisia Juridice a fost impusa o avocata acuzata ca este apropiata de clanurile de interlopi, Laura Vicol, iar ca secretar general al Givernului urmeaza sa fie instalat un condamnat penal, Marian Neacsu.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here