Mesajul ”M_IE PSD” a fost scris pe asfalt pe Șoseaua Pipera din București, plină de gropi, în speranța că autoritățile vor interveni pentru acoperirea acestora, scrie G4Media.ro.

Fotografia a fost trimisă de un cititor care a explicat că gropile respective au fost plombate de vreo șase ori anul trecut și de două ori anul acesta, dar lucrările au fost făcute de mântuială.

Într-o fotografie postată în luna martie pe pagina de Facebook Asociația România fără Gropi este surprinsă o mașină care a căzut cu o roată într-una din gropile de pe Șoseaua Pipera. În acceași zi groapa a fost cârpită, fiind acoperită cu o placă metalică.

Joi, Sindicatul Gărzii de Coastă din Constanța a postat pe pagina de Facebook un text ironic care semnalează o problemă reală: prezența a zeci de maidanezi în curtea instituției. Exasperați de incapacitatea sistemului de a rezolva problema, sindicaliștii propun o soluție extremă: să scrie pe câini celebrul mesaj anti-PSD, convinși că ministrul Carmen Dan va da rapid ordin să fie ridicate animalele?

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.