Părinții Alexandrei Macesanu sunt de acord ca presupusele rămășițe ale fiicei lor să fie supuse unei expertize internaționale, scrie Aktual24.ro.

”Minunati români care ne sunteți alături, am vorbit cu părinții Alexandrei acum și au fost de acord să facem o expertiză internațională a rămășițelor presupuse a fi ale Alexandrei, pentru liniștea sufletească a familiei și a tuturor și pentru aflarea adevărului. Acum voi continua să scot la iveală rețelele și complicitatile din acest caz”, scrie Cumpănasu pe Facebook.

bestkids.ro

Pentru prima dată după ’90 când PSD nu va intra în turul doi al algerilor prezidențiale. Confruntare finală: Dan Barna (USR-PLUS) - Klaus Iohannis (PNL). Pe cine votați?

evomag.ro

View Results

Loading ... Loading ...

Săptămâna trecută, miercuri, Alexandra Macesanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, județul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o mașină „la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgență 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autoritățile nu au reușit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziția domiciliară la locuința bărbatului de 66 de ani vineri dimineața, la circa 19 ore de la apelul fetei.

DIICOT a informat, sâmbătă, că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane – Alexandra Mihaela Macesanu, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților fetei.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

ULTIMA ORĂ! Ecaterina Andronescu a fost DEMISĂ din funcția de ministru al Educației

Fostul comisar Berbeceanu șterge pe jos cu Dăncilă: ”Penibil! Și scârboasă declarația acesteia”

Prima declarație a tatălui Alexandrei: Credem că este în viață. Nu vrem să mai fim hărțuiți, vânați

Raportul Ministerului de Interne: Jandarmeria a refuzat iniţial să ajute Poliţia în cazul Alexandrei

1 COMENTARIU

  1. „retelele si complicitatile din acest caz”vrea sa scoata „la iveala”?!…. … sa inceapa cu deputatii analfabeti care n-au putut sa citeasca nici textul din fata lor cand au fost investiti…in PARLAMENT!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here