Grupul Antena, controlat de familia Voiculescu, a depus oficial la Consiliul Național al Audiovizualului cererea de ieșire din grila must- carry. CNA a luat act de dezicia grupului de a renunța la regimul must carry. Astfel, cei care vor dori să urmărească posturile din trustul Intact vor trebui să plătească în plus.

Lista must carry cuprinde stațiile care se declară, fără condiționări, libere la retransmisie. Pe acestea, cablistii sunt obligați să le retransmită. Dacă o stație nu e inclusă în această listă, cablistii o pot prelua în bază unor contracte – de exemplu, Pro TV poate fi retransmis de cablisti doar dacă aceștia din urmă plătesc pentru retransmisie. Acest lucru ar urmă să se întâmple, de acum, și cu posturile Intact: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, Zu TV.

Prin urmare, firmele de cablu vor mari abonamentele pentru a acoperi costurile necesare retransmisiei posturilor lui Voiculescu.

Surse citate de Capital afirmă că decizia trustului Intact ar veni că urmare a scăderii încasărilor din publicitate.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

2 COMENTARII

    • Orice televizor dispune de o setare care sorteaza posturile TV. Am scos demult A3 din setarea de la televizorul meu. Voi scrie acum firmei de cablu sa nu mai retransmita deloc acest post infect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.