Echipa de la ”Starea nației”, emisiune realizată de Dragoș Pătraru, este în posesia unor înregistrări care demonstrează implicarea conducerii TVR în cenzurarea știrilor care sunt considerate deranjante pentru PSD sau pentru Gabriela Firea, informează aktual24.ro.

”Echipa de la ‘Starea nației’, cea mai audiată emisiune a postului, a intrat în posesia unor înregistrări audio, realizate chiar de către oameni din TVR. În ele se aude clar cum Doina Gradea îi insultă pe oamenii redacției de știri, referindu-se la ei în termeni vulgari, pentru că ziariștii încearcă să păstreze o distanță critică față de partidul aflat la putere.

Actualii șefi ai TVR sunt furioși pentru că, în ultimii ani, reporterii și editorii de la știri și-au propus să acționeze sceptic față de PD-L sau PNL, ‘iar acum față de PSD’.

‘Ceea ce la orice canal public de televiziune din Europa apare în fișa postului, obligația de a fi în slujba cetățeanului, nu a Puterii, la TVR a ajuns un motiv pentru care să fii jignit’, spune unul dintre ziariștii de la ‘Starea nației’.

Există și dialoguri despre un reporter, o fată, care îi pusese întrebări socotite agresive Gabrielei Firea, în timp ce directorii TVR considerau că primarul trebuia elogiat!”, informează Cătălin Tolontan pe blogul sau.

Înregistrările vor fi postate joi, 3 mai, pe blogul lui Dragoș Pătraru, mai spune Tolontan.

PARTICIPĂ ȘI TU LA SONDAJ!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.