Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat marți la Parchetul General, pentru a fi audiat în legătură cu plângerea penală pe care a depus-o împotriva a patru procurori de la DNA Ploiești, printre care Lucian Onea și Mircea Negulescu, pe care îi acuză de săvârșirea infracțiunilor de compromitere a intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat, informează aktual24.ro.

La intrarea în sediul Parchetului General, Vlad Cosma a declarat că nu sunt elemente de noutate, însă a depus anterior foarte multe probe, pe care nu a reușit să le discute cu procurorii, scrie Agerpres.

Întrebat dacă se așteaptă să fie confruntat cu procurorii Mircea Negulescu și Lucian Onea, Cosma a chițăit: ”Aș fi vrut să vă dau un răspuns la maniera că sunt dispus să merg la testul poligraf cu acești domni, dar ținând seama de ceea ce am văzut și ce am trăit, nu mai am încredere. Da. Mă gândesc că poate există și acest moment – o confruntare”.

În luna februarie, Antena 3 a difuzat o înregistrare în care fostul deputat PSD Vlad Cosma susținea că procurorii Mircea Negulescu și Lucian Onea au încercat să ”inventeze dosare în baza unor probe fabricate” unor importanți oameni politici și de afaceri, printre care și lui Sebastian Ghiță.

În replică, DNA a susținut, printr-un comunicat de presă la acea vreme, că Vlad Cosma a prezentat denaturat situația, folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal. De asemenea, DNA preciza că persoane din anturajul lui Vlad Cosma s-au prezentat în mod repetat la DNA Ploiești, cerându-le procurorilor să facă demersuri astfel încât să îi creeze o situație juridică favorabilă tatălui sau, Mircea Cosma, trimis în judecată pentru corupție. În acest sens, DNA a dat publicității două înregistrări în care persoane din anturajul familiei Cosma discută cu un polițist și un procuror de la DNA Ploiești.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Astia sunt politicienii PSD! Jeguri penale ce tin locul unor oameni politici, care dispun de sume fabuloase furate de la buget. Cum sunt votati asa oameni? Botoxata inculta si impertinenta, baron corupt, copil de bani gata cu moaca de tampit, nescolit, jeg.Ii ataca statul paralel, in fapt ei sunt paraleli cu bunul simt si cu legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.