Alte două noi decese din cauza coronavirusului au fost anunțate vineri în România, astfel că bilanțul a ajuns la 116, scrie Comisarul.ro. Unul dintre pacienți este asistență medicală din Constanța, întoarsă din Turcia, care nu a lucrat în spital și nu a tratat pacienți cu COVID, conform Grupului de comunicare strategică.

Este vorba despre o femeie de 54 de ani din Constanța.

Potrivit Grupului de comunicare strategică, ea a revenit din Turcia în 13 martie, iar în 19 martie a fost confirmată cu coronavirus la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Femeia avea condiții medicale pre-existente (obezitate morbidă) și bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni.

Autoritățile precizează că femeia este asistentă medicală, dar că nu a lucrat în spital și nu a tratat pacienți cu COVID-19.

Cel de al doilea pacient al cărui deces a fost anunțat vineri după-amiază este un bărbat de 61 de ani din Bucuresti.

Internat în SCBIT “Victor Babes” București, prin transfer de la Spitalul Militar București, pe data de 30/03/2020, confirmat în laboratorul Spitalului Militar București pe data de 31/03/2020.

Pentru a trece mai repede timpul petrecut în casă, te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 14.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here