CLIK AICI ȘI SCĂPĂM DE BORFAȘI!

Ce rost are să mai stăm la discuții dacă nu mai avem cu cine?! Mulți spun că o gașcă de penali au confiscat un partid, adică PSD, pentru a-și salva pielea. FALS! NIMENI NU A CONFISCAT NICIUN PARTID! Dacă lucrul acesta ar fi fost adevărat, cei care ar fi fost furați de proprii colegi ar fi acționat pe orice cale. Însă toți tac, ceea ce înseamnă că sunt de acord cu actul de ”confiscare”. Confiscarea a fost o scuză mereu. Dar să lăsăm polologhiile pentru ceea ce este deja foarte clar.

Este tot mai evident că Partidul Social Democrat urmărește alte scopuri decât cele prevăzute de statut și mai ales de PROGRAMUL POLITIC AL ACESTUIA. Au promis lucruri în campania electorală pentru obținerea voturilor, iar scopurilor lor sunt cu totul și cu totul altele decât încercarea de a respecta promisiunile electorale. PSD are 3 scopuri:

  • decredibilizarea României în fața partenerilor europeni și transatlantici;
  • continuarea jefuirii resurselor acestei țări, a banului public și al fondurilor europene;
  • scăparea infractorilor din mediul politic de pușcărie.

Toate aceste scopuri ale celor din PSD pot fi exemplificate prin fapte concrete, verificate și probate. 

În acest sens, dacnews.net a creat o petiție cu scopul de a atrage câți mai mulți semnatari după care va fi înaintată procurorului general al României în vederea adresării cerererii de dizolvare către Tribunalul București.

Dacă și tu consideri că Partidul Social Democrat trebuie scos în afara legii, SEMNEAZĂ PETIȚIA https://petitieonline.net/petitie/29746158și hai să ne facem datoria de cetățeni în mod legal!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.