Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că instituția pe care o conduce este o structură inflexibilă, care trebuie reformată din temelii și că aceasta este una dintre cele mai grave probleme ale domeniului sanitar.

“Sunt de trei zile la Ministrul Sănătății, deci nu pot să spun că am putut să fac o radiografie completă a sistemului sanitar, dar având în vedere faptul că am lucrat și lucrez în sistem, pot să vă spun că Ministerul Sănătății în sine este o structură inflexibilă, o structură care nu corespunde nevoilor pacienților, populației, în acest moment, pentru că ne adresăm și oamenilor sănătoși. E o structură care trebuie să se reformeze din temelii. Abia după ce se va restructura ministerul vom putea restructura și restul lucrurilor. Asta este părerea primelor trei zile de ministeriat”, a subliniat Sorina Pintea.

Iată că reforma începută de Guvernul Cioloș și mult hulită de PSD este mai mult decât necesară, lucru pe care îl recunoaște, culmea ironiei, chiar și un ministru al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.