Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist şi fost consilier al Liei Olguţa Vasilescu, s-a dezlănţuit la adresa criticilor săi care l-au acuzat de incompetenţă după ce a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, scrie Epochtimes-romania.com.

„Am lucrat 17 ani în presă, pe zona de eveniment-Investigaţii, apoi, din 2017, am lucrat la Ministerul Muncii şi Parlamentul României. Nişte neica nimeni de la un partid pe cale de dispariţie şi nişte trepăduşi de-ai lor (care fac de râs meseria de ziarist) scriu despre mine că aş fi incompetent. Nu aveţi voi fire de păr în cap câte lucruri am schimbat eu în ţara asta, şi când eram în presă şi de când sunt la stat! Doar de aia vi se spune ‘zero’!”, a scris Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook.

Fostul jurnalist, care era consilier local în Craiova, a fost propulsat în funcţie pe linie de partid şi numit de premierul Nicoale Ciucă. El este un apropiat al primăriţei Lia Olguţa Vasilescu.

„Le mulţumesc preşedintelui PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, preşedintelui PSD Dolj, Claudiu Manda, ministrului Muncii, Marius Constantin Budăi, ministrului Familiei, Gabriela Firea, şi nu în ultimul rând preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu! Promit public că voi face tot ceea ce îmi va sta în putinţă să ajut poporul român!”, a declarat Cristian Vasilcoiu.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.