Deputatul PSD Daniel Ghiţă cataloghează familia Hohenzollern, într-o postare pe Facebook, drept una degenerată, formată din „hoţi, sperjuri, trădători şi criminali”, scrie Epochtimes-romania.com.

„30 DECEMBRIE – ZI DE SĂRBĂTOARE NAŢIONALĂ

Se împlinesc 74 de ani de la izgonirea din fruntea României a unei familii degenerate, Hohenzollern, familie formată din hoţi, sperjuri, trădători şi criminali.

74 de ani, timp în care degenerata familie Hohenzollern a ţinut poporul român (90% din masa sa) în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite şi muncă fără răsplată.

74 de ani în care odioasa familie nemţească a modernizat statul, societatea românească la suprafaţă: casa regală şi oligarhia cu privilegiile, iar poporul român cu muncă grea, nedreptate, sărăcie, întuneric, crime în masă (vezi 1888; 1907), bordeie.

74 de ani de Istorie irosită, eşuată!

74 de ani de destin istoric întunecat!

Trei din cei patru regi – Carol I, Carol II, Mihai – s-au „înnobilat” prin fapte de înaltă trădare faţă de Ţară: Carol I, în septembrie 1914, când a abdicat; Carol II, pe toată durata vieţii şi domniei sale spurcate; Mihai, prin actul de la 23 august 1944.

Aşadar, 30 decembrie este o mare sărbătoare naţională…” scrie, pe Facebook, Ghiţă.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

1 COMENTARIU

  1. Astia-s „idiotii-utili”ai socialistilor ,lui IonKriminovici .Progeniturile „boborului”-noi muncim,nu gadim- si „iliescu te iubim ca sa MOARA”.Atat a putut iesi din niste „sloboz” bagat dorsal in niste monte si care trebuie bine platit din bani-publici .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.