Anunțul Gabrielei Firea, că va candida iar la Primăria Bucureștiului în 2024, a fost întâmpinat de Ana Birchall, fost ministru al Justiției, cu un text foarte dur, în care este creionată actuala titulară de la Ministerul Familiei dincolo de fardul aplicat de Antena 3. Ana Birchall spune despre Firea că, de fapt, singura sa pasiune e pentru funcții și putere, cetățenii pe care-i invocă fiind chiar ultima grijă, scrie Ziaristii.com.

Fiecare funcție pe care o primește e privită de Firea ca fiind prea puțin față de ce i se cuvine, de aceea resursele publice primite pe mână sunt transformate în trambulină pentru următoarea funcție, scrie Birchall. Aceasta exemplifică: atunci când era primarul Bucureștiului, Firea se gândea la președinția României. Când a fost aleasă consilier general în 2020, a renunțat la funcție pentru că era prea mică, pândind una de ministru. Acum e ministrul Familiei de o lună și se gândește deja iar la Primăria Bucureștiului, unde ar avea pe mână buget de 5 miliarde de lei, nu de 170 de milioane.

Birchall mai dezvăluie că, atunci când era primar, Firea a angajat o armată de postaci în administrația orașului, aceștia având singura grijă să intre pe rețelele de socializare ca s-o laude pe ea și să-i înjure pe opozanți. Acum, Ana Birchall speră doar că Firea nu a mutat această armată la minister, ca să fie plătită tot din bani publici.

Cum o caracterizează Ana Birchall pe Gabriela Firea, cea care abia a anunțat că va candida iar la postul de primar în București

Este cam greu sa gasesti o persoana mai obsedata de functii si de preamarire ca aceasta doamna, nu?!

Pai daca tot moare cu atata ipocrizie de grija bucurestenilor, poate raspunde credibil de ce in octombrie 2020 ( cand a candidat si a fost aleasa consilier general la primaria Bucurestiului) a fugit si s-a retras din Consiliul General al Municipiului Bucuresti candidand ulterior pentru Senatul Romaniei? Era prea mica functia de consilier pentru un ego atat de mare? Atunci nu murea de grija bucurestenilor?

Acum e ministru de 1 luna si deja se viseaza in alte functii aratand, faptic, cat pret pune sau cat de importanta ( sau de neimportanta) considera ca este functia pe care o are in acest moment!

De fapt, d-na Firea face exact ce a facut si in trecut: va aduceti aminte ca abia ajunsese prima general si deja sa visa in alte functii, nu? …adevarul este ca d-na Firea este experta in a isi folosi functiile pe care vremelnic le ocupa pentru PR si campaniile personale pentru a accede in alte functii!

Nu am avut, nu am si nu voi avea respect pentru niciun politician care, in loc sa fie preocupat sa faca treaba buna in functia pe care o ocupa, mereu e preocupat de urmatoarea functie si de preamarirea personala desi ipocrit declara altceva! Astfel de personaje sunt, din punctul meu de vedere, caricaturi in arhitectura statului roman, nu oameni de stat si politicieni in sensul corect al cuvantului si anume „in slujba cetatii”! Ce nu inteleg astfel de oameni mici dar care se cred atat de mari este ca pana la urma FAPTELE sunt cele care conteaza, ce lasi in urma ta este adevaratul PR personal!

Sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu romanii nu vor mai tolera asa caricaturi de oameni mici! Parerea voastra?

P.S. 1 Da, Nicusor Dan inca nu a dovedit ca a meritat sa ajunga in functia de primar general (vinovate sunt in primul rand partidele care la alegerile locale nu au reusit sa aiba un dialog cinstit si sa vina cu un alt candidat si, astfel, sa dea bucurestenilor sansa unei alte optiuni)…dar acest lucru nu ii da niciun drept sau credibilitate d-nei Firea sa tot manipuleze si sa minta cand mandatul ei a fost un dezastru in fruntea Capitalei!

P.S. 2 O rog pe d-na Firea sa nu isi mai asmuta postacii si trolii pe aici, pe pagina, pentru ca doar se fac de ras!

Sper ca nu i-a mutat de la Primarie la minister, folosind astfel bani publici sa imi atace mie pagina!

Întrebată dacă țintește o candidatură la Președinție în 2024, Gabriela Firea a răspuns: Eu le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și care nu s-au lăsat păcăliți de atacurile mincinoase la adresa mea, a soțului meu, a echipei mele. (…) Îmi doresc foarte mult să fiu sănătoasă și eu, și familia mea, și colegii mei și să pot candida în 2024 să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general.”

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.