Trecând peste atacul cibernetic al căror victimă am fost, atac ce a avut loc la scurt timp după ce Dragnea și Voiculescu au cerut serviciilor secrete și guvernului să verifice DAC News și alte publicații online, DAC News a creat un sondaj de opinie pentru a lua pulsul populației în privința Referendumului ce urmează să aibe loc.

La momentul scrierii articolului, peste 4000 de persoane au fost de acord să răspundă întrebării: ”Veți participa la Referendumul din perioada 6-7 octombrie?”. Din cei peste 4000 de respondeți, doar 357 de persoane (9%) și-au exprimat intenția de a participa la Referendumul PSD. Restul de 91% au răspuns negativ întrebării noastre cât și provocării PSD.

Facem precizarea că sondajul nu s-a încheiat, acesta urmând a se finaliza vineri după-amiază, ceea ce înseamnă că datele pot suferi modificări.

Reamintim că dreptul la viață de familie este inalienabil și aparține tuturor persoanelor, indiferent de gen și orientare sexuală, conform Convenției Europene a Drepturilor Omului.

Propunerea de redefinire a familiei în Constituție, aflată pe agenda Parlamentului de 2 ani, este scoasă de la naftalină într-un moment convenabil pentru a distrage atenția cetățenilor României de la dezastrul iminent din economie, justiție și agricultură. Chiar dacă legislația din România este clară și interzice deja căsătoriile între persoane de același sex prin Codul Civil, clasa politică transformă familiile noastre în țapii ispășitori ai incompetenței lor.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.