Captură incredibilă de droguri la Iaşi, în urma unei acţiuni nocturne ce a cuprins nu mai puţin de 18 percheziţii. Oamenii legii au cărat toată noaptea zeci de saci cu droguri, din localități situate în judeţ, 40 de saci provenind numai de la una din acestea, în satul Feredeni, scrie Newsweek.ro.

În aceste localități, reţeaua, funcţională de ani buni, avea imense plantaţii de canabis. Percheziţii au avut loc şi la casa, discoteca, clubul şi piscina deţinute de familia cunoscutului preot paroh Nicolae Zugravu de la Biserica „Sfânta Parascheva“ din Târgu Frumos, fiul acestuia (foto) fiind un membru important al reţelei.

Oamenii legii au găsit două sere pline efectiv cu droguri: în localitatea Feredeni din comuna Deleni şi în municipiul Hârlău. Acestea aparţineau unui grup organizat de traficanţi de droguri care vindeau masiv în oraşele Hârlău, Târgu Frumos şi municipiul Iaşi, fiind „funcţionale“ încă din anul 2018.

Continuarea, cu VIDEO, în Ziarul de Iași.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here