Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat sâmbătă, la Neptun, că a fost informat că ar exista un protocol între DNA și TVR și că, dacă informația este reală, cineva din conducerea postului public ar trebui să vorbească despre asta. Informația este falsă, arată un document oficial al TVR, scrie aktual24.ro.

Un document oficial al TVR dat publicității de g4media.ro, în care sunt listate protocoalele semnate de TVR cu mai multe instituții, arată că nu există și un protocol semant cu DNA.

”Am auzit că este protocol între DNA și TVR1. Vorbesc serios. (…) Cineva mi-a spus ieri, dacă e așa e un lucru grav. Și dacă am auzit chiar aș vrea ca măcar TVR să spună, că la DNA nu are cine să vorbească. Cineva să ne spună. Informația este adevărată? De ce ar trebui să fie un protocol secret? De când are dreptul o instituție judiciară să clasifice un protocol? În primul rând că de ce trebuie să îl faci?”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD spune că se va ajunge ca și televiunile private să aibă pretenția la protocoale.

”E grav dacă exista la TVR un asemenea protocol. Și dacă conducerea TVR știe că este un asemenea protocol și tace este foarte grav”, a mai spus Dragnea.

Acesta nu a putut preciză dacă directorul general Doina Gradea va fi chemată la comisia parlamentară pentru a da explicații.

”Am aflat ieri, Parlamentul începe luni”, a fost răspunsul lui Dragnea.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.