Actorul Marius Manole le cere liderilor USRPLUS sa plece de la guvernare dupa ce premierul Florin Citu l-a remaniat pe Stelian Ion, scrie Aktual24.ro.

„USR PLUS plecati de la guvernare !!! Bravo Stelian Ion ca nu ai vrut sa faci compromisul asta”, a scris Manole pe Facebook.

Stelian Ion a reactionat dur la scurt timp dupa ce a fost remaniat din functia de ministru al Justitiei de catre Florin Citu.

„Premierul Florin Citu arata in seara aceasta inca o data ca nu are respect pentru lege, pentru Constitutie. Avand in vedere antecedentele sale, poate ca nu este de mirare.

In felul acesta Florin Citu si-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru ca este doar o chestiune de timp pana cand Florin Citu va pleca acasa.

Santaj si iresponsabilitate inseamna sa ii ceri imperativ ministrului justitiei sa iti dea un aviz la minut pe un proiect cu miza uriasa pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucratoare de la primirea originalului. Precizez inca o data ca nici pana la aceasta ora originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justitiei pentru obtinerea avizului.

Povestea are si un substrat nevazut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang inalt aflata in derulare. Aceasta este miza nevazuta”, a scris Stelian Ion pe Facebook, miercuri noapte.

Stelian Ion urma sa propuna peste numai cateva zi procurori in structurile de conducere ale DIICOT si DNA: procuror sef si adjunct al procurorului sef DIICOT, seful Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si criminalitatii informatice (DIICOT), adjunctul procurorului sef DNA si sefii celor mai importante sectii care fac anchete din DNA (Sectia de combatere a coruptiei si Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie).

Copresedintele USRPLUS, Dan Barna, a anuntat miercuri noapte ca Florin Citu trebuie sa plece din fruntea Guvernului dupa ce l-a remaniat pe Stelian Ion.

”Florin Citu a aratat in aceasta seara ca nu poate conduce nimic. Cu atat mai putin un Guvern. Abuzul de putere, deciziile luate noaptea ca hotii nu sunt marca inregistrata a lui Liviu Dragnea.

Iar Florin Citu a aratat ca e mai rau decat Dragnea. Si asta pentru ca insala cu cinism si rea vointa asteptarile unui electorat care a cerut altceva. Florin Citu trebuie sa plece”, a anuntat Barna pe Facebook.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here