Atac dur al fostului ministru al Educației Remus Pricopie la adresa ministrului Sorin Cîmpeanu, în contextul lansării în dezbatere a proiectelor Legii educației. “Prin promovarea actualelor proiecte de legi ale educației, Sorin Cîmpeanu s-a compromis definitiv din punct de vedere etic și moral. România are nevoie de un nou ministru al educației, un domn sau o doamnă, care să nu fie tributar(ă) imposturii și care să ducă mai departe proiectul România Educată”, a declarat Pricopie pentru Edupedu.ro. “Nu sunt interesat să mă întorc la Ministerul Educației. Dar, este adevărat, cineva trebuie să salveze România Educată. Dar acela nu voi fi eu”, a afirmat Pricopie, conform G4Media.ro.

Contactat după ce în spațiul public au fost lansate mai multe critici pe marginea Legilor educației lansate în dezbatere de ministrul Cîmpeanu ca parte a proiectului prezidențial România Educată, rectorul SNSPA a declarat pentru Edupedu.ro că “prin promovarea actualelor proiecte de legi ale educației, Sorin Cîmpeanu s-a compromis definitiv din punct de vedere etic și moral. România are nevoie de un nou ministru al educației, un domn sau o doamnă, care să nu fie tributar(ă) imposturii și care să ducă mai departe proiectul România Educată. Acest proiect este unul serios și mult prea important pentru România, ca să-l lăsăm să fie confiscat de un grup ilegitim de interese“.

Întrebat dacă este interesat de poziția de ministru al Educației, Remus Pricopie a răspuns: “Nu. Este răspunsul pe care l-am mai dat de 3-4 ori, în ultimii 8 ani“.

2 COMENTARII

Comments are closed.