Liviu Dragnea a postat, marți, pe pagina sa de Facebook, chitanța de rovinieta și taxa de pod de la Fetești pentru a demonstra că și el este un român simplu care plătește taxe. Însă informațiile de pe chitanțe i-au ajutat pe internauți să descopere ce mașină conduce Dragnea. Una pe care nu și-o  poate permite orice român.

”Într-o efuziune de sinceritate, provocată probabil de relaxarea după două zile la mare cu iubita, Liviu Dragnea a lăsat iasă la suprafață partea lui socială și s-a conversat marți seară pe FB cu internauții despre condițiile de drum, roviniete, taxe de pod și altele, până la mici și bere la sediul PSD.

Ca să dovedească că e om ca noi, care muncește și plătește taxe, Liviu Dragnea s-a pozat la volan, și-a pozat chitanța de rovinietă și taxa de pod la Cernavodă, că plătește ca tot muritorul și nu beneficiază de „privelegii” ca șef de țară.

Numai că sinceritatea are costurile ei. La Liviu Dragnea ele depășesc suta de mii de euro orice-ar face. Mai precis:

Poza cu rovinieta conține și seria de șasiu a mașinii pentru care s-a plătit: WBA…. Din această serie de șasiu aflăm cu o simplă căutare pe net că este vorba despre o limuzină BMW Seria 7, diferită de BMW-ul X5 din declarația de avere a șefului Camerei Deputaților.

Există programe care, pe baza seriei de șasiu, îți descriu mașina până la ultimul șurub. Mașina condusă de Liviu Dragnea (nu spun că e a lui, sunt curios ce zice el ? ) este un BMW 740 xDrive, din 2015, cu un motor de 3.000 cmc, 320 CP, negru, piele nuanță mokka la interior, cu toate dotările posibile și probabil și ceva peste: trapă, volan încălzit, comenzi activate prin gesturi, inserții de lemn scump și ceramică la interior, frigider, scrumieră (Smoker package – nu râdeți, Dragnea fumează), mă rog, tot ce vă poate trece prin minte și ceva extra, cum spuneam.

Prețul de bază al unei astfel de mașini, fără opționale (multe din ele oricum standard, la nivelul ăsta), este de 103.471 Euro fără TVA pe site-ul oficial BMW România (configurație pe motorul mașinii conduse de Dragnea). Cu opționale, mai punem câteva zecii de mii lejer. La banii ăștia, voi îl întrebați Dragnea dacă a plătit taxa de pod sau rovinieta?

Apropo, mașina e înmatriculată în Teleorman: TR 37 HJX. O să aflăm curând și cui aparține în acte.

– Va urma –

PS. Dacă sharuiești asta la 10 prieteni din listă, peste un număr de ani egal cu numărul de cai putere ai mașinii lui Dragnea o să ai și tu un BMW la fel.

PS1. La descrierea mașinii am fost ajutat de un prieten care știe să caute mai bine și mai apăsat prin programele astea dedicate mașinilor”, se arată scris în postarea lui Bogdan Pacurar.

In declaratia de avere a lui Liviu Dragnea nu apare si aceasta masina. Seful PSD a scris ca are doar o Skoda si un BMW X5 pe care l-ar fi primit ca donatie de la ”cumnata si nepoti”.

PARTICIPĂ ȘI TU LA SONDAJ!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.