Valery Solovey (61 de ani), politolog şi fost profesor la Moscova, care a fost interogat recent pentru afirmaţiile conform cărora Putin ar suferi de boli fizice şi psihice, susţine că liderul de la Kremlin şi-a trimis familia într-un buncăr nuclear din Munţii Altai, Siberia, scrie Adevarul.ro, care citează Dailymail.

Vladimir Putin şi-a ascuns în ultimele zile membrii familiei într-un „oraş subteran” din Siberia, susţine profesorul rus.

Ar fi vorba despre un buncăr de lux, de înaltă tehnologie, situat în Munţii Altai, şi care a fost proiectat pentru protecţie în caz de război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey, în vârstă de 61 de ani, potrivit sursei citate.

Fost profesor la Institutul de Stat de Relaţii Internaţionale din Moscova (MGIMO) – la care participă viitori diplomaţi şi spioni de top, Valery Solovey a susţinut anterior că Putin suferă de probleme medicale pe care publicul rus nu le cunoaşte.

Profesorul a fost interogat, săptămâna trecută,  timp de şapte ore de autorităţile ruse din cauza acuzaţiilor pe care le-a făcut despre starea medicală şi psihică a lui Putin. Casa lui a fost, de asemenea, percheziţionată şi au fost confiscate mai multe obiecte electronice. Solovey a fost ulterior eliberat, dar cazul nu este închis.

Profesorul a fost contestat de mai multe personalităţi ruse din Moscova, care au fost de părere că Solovey este adeptul teoriilor conspiraţiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.