Fostul secretat de stat tehnocrat Valeriu Nicoale i-a adresat un mesaj plin de ironii preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, în centrul atenţiei fiind unul dintre subalternii acestuia – Alda Adrian, viceliderul partidului în Parlament, scrie Epochtimes-romania.com.

„Nea Marcele, nu puteai matale să stai liniştit pe burta aia mare de vâslaş impostor parvenit şi prietenar de terorist, că uite, mă apucai iară de lighioanele din PSD? La cât scriam eu despre PNL şi USR PLUS începuse lumea să uite că voi sunteţi de departe cea mai nenorocită adunătură de mitomani, hoţi, oportunişti şi securicişti din politică. Începem alfabetic, ca să nu te jignesc. Alda Adrian e vicelider la PSD în Parlament şi a fost până acuşica secretarul executiv al PSD Arad. Dacă ar fi ştiut să scrie îţi lua sigur locul, nea Marcele! Omul scrijeleşte cinstit, pe limba voastră de mârlani tupeişti ‘Nu amav venituri 2019’ în declaraţia de avere de la Parlament – vezi poza. Lipseşte un ‘să moară famelia mea’ şi îl făceaţi ministru. Adicălea a trăit cu gargară şi soare aşa cum ai trăit şi matale în timpul comuniştilor şi apoi până la 37 de ani. Aşa ai scris în CV, ca un bossulică de mitoman uituc ce eşti”, a declarat Valeriu Nicolae.

Potrivit fostului secretar de stat, declaraţia de avere este „o mizerie fără nicio logică”, că doar firma la care omul e acţionar unic are un contract, bineînţeles de la stat, de 40.000 de EUR, iar în 2019 a avut un profit de cam 800 de EUR pe lună.

„Să nu uităm că Adrian i-a luat locul pe listă unei alte valori PSDiste anchetat de DNA care e boss de filială PSD, off. Adrian completează şi declaraţia de avere tot ca un hoţoman tembel, aşa că ‘uită’ să declare că a contribuit cu 111.750 RON (adică peste 23.280 EUR) la campania PSD. De unde cârca asta de bani când omul nu a avut venituri în 2019, nu are nimica nimicuţa în conturi, firma a produs în total în 2018 şi 2019 vreo 18.000 de EUR şi are datorii de peste 40.000 de EUR la bănci? Norocul lui matale că aţi gândit ANI-ul să funcţioneze pe post de batjocură. Scandaluri la Arad cu subvenţiile de la APIA sunt investigate acum de DNA, iar domnul Alda a fost şi el un beneficiar ceva ani, deşi în declaraţia de avere nu e deloc clar pentru ce, căci terenuri are zero şi animale la fel. Probabil creştea vite în apartament că altfel nu se explică”, a precizat Valeriu Nicoale.

Fostul oficial i-a transmis că, uite aşa, Marcel Ciolacu riscă să nenorocească „ditamai viceliderul PSD”.

„Domnul Alda a terminat şi el o bombă de fabrică de diplome (ca şi matale, mânca-ţi-aş onoarea aia cu guşa aia frumoasă cu tot) la drept şi, imediat după absolvire, ca orice tânăr agramat cu noroc, s-a ‘înplinit’ şi a primit ‘salar’ de la prefectură. După 4 ani îşi deschide o consultanţă într-un domeniu cu care nu are nicio legătură – agricultura şi printr-o minune devine şi Preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România la Arad cu canci experienţă la 29 de ani, aşa că doar peste doi ani mai târziu se va apuca să se califice şi va face universitatea cu cel mai prost indice de corectitudine academică. Pesedist adevărat, valoare, Marcele, nu glumă. După numai 5 ani este şi calificat pentru poziţia pe care o avea din 2012, mânca-v-ar cinstea de mârlăneţi. Dupe încă doi anişori, din senin, îl puneţi secretar la PSD şi ca să nu moară de foame, deputat. Veniturile din 2019 şi 2020 însumate au fost pe minus 100.000 că aşa merge matematica la voi şi plus voi iubiţi meritocraţia mai ceva ca mita, nea Marcele! Aşa că, nea Marcele, să vă trăiască vouă indignarea în gâturile alea gingaşe, te roagă fanul lu’ matale nr. 1 zi că treceţi aia fără penali prin parlament sau desfinţezi PSD-ul. Nu de alta dar e acelaşi lucru”, a conchis Valeriu Nicoale.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here