În raportul Ministerului de Interne întocmit în cazul intervenției pentru căutarea Alexandrei Măceșeanu, obținut de G4Media.ro, se arată că Jandarmeria a refuzat inițial să trimită luptători de la Brigada Mobilă pentru a sprijini ancheta.

”Polițistul a dispus șefului SAS să-i pună la dispoziție 2 grupe a câte 7 oameni pentru perchezițiile ce urmau a fi efectuate. Totodată, a luat legătura telefonic cu adjunctul șefului Grupării Mobile Jandarmi Craiova, colonelul B, solicitându-i să fie sprijinit cu 20 de jandarmi, însă acesta a refuzat, spunând că are oamenii în dispozitiv. Ulterior, comandantul IJJ Olt, domnul colonel D. a pus la dispoziție 10 jandarmi în sprijin pentru efectuarea perchezițiilor domiciliare, aceștia prezentându-se la ora 5:30 la sediul Poliției Municipiului Caracal.” se notează în documentul obţinut de G4Media.ro.

Pentru prima dată după ’90 când PSD nu va intra în turul doi al algerilor prezidențiale. Confruntare finală: Dan Barna (USR-PLUS) - Klaus Iohannis (PNL). Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Întrebat dacă va lua măsuri în cazul Jandarmeriei, ministrul interimar de Interne a anunţat că va discuta cu conducerea instituţiei.

„Am înțeles că s-a sunat în virtutea unei relații de prietenie către cei de la Craiova și omul acela a spus: ‘Domne, nu mă mai suna pe mine, pentru că eu nu mai lucrez unde știai tu, sună la colegii de la Olt’. S-a clarificat chestiunea aceasta, s-a sunat la Jandarmi la Olt şi a fost sprijin.” a declarat Mihai Fifor la sediul MAI.

Întrebat dacă este o manieră profesionistă de lucru, ministrul a spus categoric că nu.

”Nu poţi să stai în agenda telefonică, să cauţi şi să spui „Hai că îl sun eu pe cutare că îl cunosc şi îmi trimite şi mie zece jandarmi.”

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Amănunte incendiare! Fiica criminalului din Caracal le-a propus unor italieni să le facă rost de fete

Jurnalist despre Cumpănașu: O lepră care se cațără pe tragedia unei sărmane rude îndepărtate

Descoperire incendiară în telefonul lui Dincă. Avea numerele unor POLIȚIȘTI și INTERLOPI

Ceva nu se leagă în Dosarul Caracal. Șeful DIICOT nu exclude faptul că fetele ar putea fi în viață

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.