Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, una dintre victimele de la Caracal, a declarat, joi seară, că după această declarație vrea ca familia lui să fie lăsată în pace. Totodată, Ioan Macesanu a spus că nu și-a pierdut speranța și crede că Alexandra este încă în viață, scrie Ziare.com.

„Asta este prima și ultima declarație pe care o fac. Vreau să fiu lăsat în pace, și eu și familia mea. Nu vrem să mai fim hărțuiți, nu vreau să mai fim vânați. Ce vă spun rămâne spus. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz și tuturor care cercetează în continuare.

Pentru prima dată după ’90 când PSD nu va intra în turul doi al algerilor prezidențiale. Confruntare finală: Dan Barna (USR-PLUS) - Klaus Iohannis (PNL). Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Vreau să le spun celor care au luat-o: vreau să o aducă, să o lase la o margine, nu mă interesează unde, nu mă interesează cine a făcut treaba asta numai să o aducă, ca să ne reluăm viața… viața noastră liniștită, așa cum era… Încă o dată, apel pentru toți care știu ceva de ea, care…

Este foarte dificil pentru că sunt 8-9 zile în care nu știm nimic. Deci cei care au luat-o să o aducă acasă, să fie sănătoasă. Nu mă interesează cine a luat-o. Vrem să fie ca înainte. Vrem să fim lăsați în pace după această declarație”, a spus, vizibil emoționat, tatăl Alexandrei.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Raportul Ministerului de Interne: Jandarmeria a refuzat iniţial să ajute Poliţia în cazul Alexandrei

Amănunte incendiare! Fiica criminalului din Caracal le-a propus unor italieni să le facă rost de fete

Jurnalist despre Cumpănașu: O lepră care se cațără pe tragedia unei sărmane rude îndepărtate

Descoperire incendiară în telefonul lui Dincă. Avea numerele unor POLIȚIȘTI și INTERLOPI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here