Judecătorul de cameră preliminară a Tribunalului Constanța decide vineri dacă polițiștii acuzați de furtul aurului unor case de amanet vor fi judecați sau vor fi lăsați să scape, fără să suporte consecințele faptelor lor, scrie presa constanțeană.

Dosarul a fost tergiversat timp de 11 ani de zile, procurorii constănțeni făcând tot posibilul să-i facă scăpați pe autorii jafului.
În acest timp, unul dintre polițiștii acuzați a trecut în rezervă și s-a reangajat, pe un post călduț la FRONTEX, structura de poliție de frontieră a Uniunii Europene.

Un alt polițist cercetat în același caz a fost detașat tocmai la DNA, ca ofițer de poliție judiciară. Alți polițiști cărora le-a trecut aurul prin mâini au ajuns chiar judecători.

Citiți luni în ziarul Cetățeanul o anchetă în exclusivitate despre acest caz revoltător, care relevă complicități la vârful Poliției și Parchetului.

1 COMENTARIU

  1. tara asta o sa plateasca toate astea la un moment dat… partea proasta e ca o sa platim si noi… mai ales noi, astia prosti… pardon cinstiti!

Comments are closed.