Despre noi

După o lungă perioadă de pauză, am decis să reînviem proiectul Expres Media

Vă reamintim că nu suntem ziariști, ci suntem un grup de tineri, neafiliați politic, dornici de implicare în mediul online prin informare și combaterea știrilor false. În acest sens, vom utiliza platforma expresmedia.ro, platformă online care s-a bucurat de un real succes.

Dacă vă întrebați cât de relevanți suntem în spațiul public, vă spunem doar că, în urmă cu ceva timp, Dan Voiculescu solicita în mod expres serviciilor de informații din România să ne investigheze activitatea, unele televiziuni ne preluau informațiile, iar multe persoane publice ne distribuiau știrile pe rețelele sociale. Pe lângă toate acestea, munca noastră a supărat foarte mulți politicieni, am primit foarte multe amenințări și injurii, ba chiar am avut parte și de atacuri cibernetice.

Deviza noastră: Clar și răspicat!

Fă-ți vocea auzită

Dacă simți nevoie să îți faci cunoscută opinia, noi îți punem la dispoziție platforma noastră și te ajutăm să îți încropești propriul articol, pe care-l vom publica ulterior pe site. Nu ne interesează opțiunile politice, atât timp cât exprimarea este una civilizată și nu induce în eroare cititorii. Este important să reții că facem lucrul acesta gratuit, deci nu vă percepem nicio taxă, nu vă cerem numărul de telefon sau CNP-ul. Nu vrem nimic! Facem lucrul acesta pentru că este timpul ca vocile cetățenilor să se facă tot mai auzite. Așteptăm emailul tău!

Contact

[email protected]

Donează

Dacă rezonezi cu proiectul nostru, te învităm să ne sprijini cu o donație.