Home / ACTUALITATE / A fost demis bugetarul cu cel mai mare salariu din țară: 35.000 de euro pe lună

A fost demis bugetarul cu cel mai mare salariu din țară: 35.000 de euro pe lună

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a anunțat, luni, într-o conferință de presă, încetarea delegării atribuțiilor de director general pentru Ovidiu Badea. Astfel, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură îi revine lui Ștefan Neagu, scrie Comisarul.ro.

Sunteți de acord ca militarii, polițiștii, jandarmii, pompierii, judecătorii, procurorii, grefierii, ofițerii de informații și angajații din penitenciare să primească în continuare pensii speciale?

View Results

Loading ... Loading ...

Ziarul Financiar relata, în luna iulie, că Ovidiu Badea încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei, unul dintre cele mai mari salarii din țară. Potrivit declarației de avere a președintelui Klaus Iohannis, acesta încasează un salariu de 133.879 lei pe an. Prin urmare, Badea câștigă de zece ori mai mult ca președintele României.

Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”, încasează pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru poziţia pe care o ocupă, potrivit Ordinului nr. 337 din 23 mai 2019.

Potrivit CNBC, preşedintele american Donald Trump câştigă 400.000 de dolari pe an, adică 1,6 milioane de lei pe an, adică mai puţin decât bugetarul român Ovidiu Badea, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Predoiu cere detaşarea la MJ unei judecătoare care a dat o decizie favorabilă lui Dragnea

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu cere detaşarea la minister a judecătoarei Nicoleta Nolden de la Curtea …

One comment

  1. Era singurul angajat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: