Home / POLITICĂ / A avut loc o bătălie între condamnaţi penal şi incompetenţi. Au câştigat ambele tabere

A avut loc o bătălie între condamnaţi penal şi incompetenţi. Au câştigat ambele tabere

USR nu contează pe sprijinul parlamentar al nemulţumiţilor din PSD căci indiferent din ce gaşcă sau găşculiţă fac aceştia parte, ei au un deziderat comun, cerinţa şi sprijinul pentru amnistie şi graţiere, a declarat deputatul Cristian Seidler.

”A avut loc, am constatat, o bătălie între condamnaţi penal şi incompetenţi, şi au câştigat ambele tabere. PSD a rămas şi cu condamnaţii penal şi cu incompetenţii, singurii care au pierdut astăzi sunt cetăţenii români, pentru că nu s-a discutat nimic din ce ar interesa cetăţeanul, nimic din ce ar fi pe agenda cetăţeanului, dincolo de răfuielile lor interne” a opinat, la finele lungului CEx al PSD, deputatul USR Cristian Seidler.

Întrebat de presă dacă se aşteaptă ca guvernarea să aibă de suferit după CEx-ul de vineri, Seidlre a răspuns că în CEx nu s-a discutat nimic din ceea ce vizează o guvernare responsabilă.

„Au discutat despre alocarea a 6% din PIB pentru educaţie? Nu! Au discutat despre câteva sute de km de autostradă în plus? NU! S-a discutat despre reabilitarea infrastructurii şcolare, sau despre reabilitarea infrastructurii de căi ferate, că ne pică podurile în cap? Nimic din toate aceste lucruri care interesează şi afectează viaţa cetăţenilor români.”

Chestionat dacă USR contează în perioada următoarea pe sprijinul (parlamentar) al nemulţumiţilor din PSD, Seidler a răspuns:

„Dacă aţi observat, există un lucru care îi uneşte, cerinţa şi sprijinul pentru amnistie şi graţiere! Ori noi ne opunem categoric acestor lucruri, factual nu e nevoie!”, a precizat Seidler.

Declaraţiile deputatului au fost făcute pe holul din faţa grupului parlamentar al PSD unde ieri, reamintim, a avut loc o şedinţă maraton CEx la finele căreia Dragnea a reuşit să iasă învingător, păstrând conducerea partidului, deşi gruparea Firea-Stănescu-Ţuţuianu i-a cerut demisia. (Sursa: epochtimes-romania.com)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL și PSD, dispută pe tema amantelor din ministere: Și ele sunt oameni

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul …

One comment

  1. Trecutul României este…discutabil, viitorul sub următorii 15 ani de domnie ai lui Dragnea este ……………….completați dvs, pe mine mă ia cu greață și cu frică !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: