Gabriel Oprea, afirmații șocante cu privire la cazul polițistului Gigină: ”Sunt robul muncii”

Date:

Fostul ministru Gabriel Oprea a șocat opinia publică într-un interviu acordat postului Kanal D, respingând orice vinovăție morală pentru moartea polițistului Bogdan Gigina. Oprea a prezentat o teorie conspiraționistă bizară, legând tragicul eveniment de incendiul din clubul Colectiv. În cadrul interviului, Oprea a afirmat că experiența sa personală cu tragediile, inclusiv moartea tatălui său, îl absolvă de orice vină.

Fostul ministru de Interne a susținut că dispozitivul de însoțire în care se afla Gigină, și care a condus la accident, era sub responsabilitatea Direcției Rutiere a Municipiului București. Oprea a refuzat să se oprească în momentul accidentului, argumentând că stabilirea dispozitivului de însoțire era o atribuție tehnică a acestei direcții.

Gabriel Oprea a legat evenimentele tragice din acea perioadă de o vizită oficială în SUA și de refuzul său de a deveni prim-ministru al PSD. El a susținut că a fost victima unui linșaj mediatic și a descris ziua accidentului drept cea mai grea din viața sa. În privința acuzațiilor, Oprea a respins orice reproș, susținând că nu este vinovat nici din punct de vedere legal, nici moral.

”Am fost țintă politică, a fost un linșaj mediatic de tip intelligence. Dumneavoastră credeți că, dacă eram cu cineva în mașina sau veneam de la cârciumă nu se spunea totul la secundă unde am fost? Nu. Am avut în ziua aia cea mai grea zi din viața mea. Am fost la minister, am avut ședință de guvern, m-am dus la președintele Iohannis pe probleme de migrație. Am trecut 10 minute pe acasă ca să mănânc ceva, am fugit, eram robul muncii. Am fugit, pentru ca eram vicepremier pe Securitate națională, am discutat probleme de securitate națională cu cei de la SRI, ne-am întors, era in jur de orele 20.00, nu s-a mers cu viteză..”, a adăugat fostul ministru.

Reamintim că accidentul lui Bogdan Gigina a avut loc la zece zile înainte de tragedia din clubul Colectiv, iar Gabriel Oprea se afla în centrul atenției publice în acea perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...