Homeland, alternativa românească pentru Facebook devine tot mai populară

Date:

Chromosome Dynamics, companie cu capital 100% românesc, anunță cu mândrie lansarea „Homeland-The Social Network„, prima platformă românească de socializare care urmează să se extindă la nivel global.

Disponibilă gratuit pe Android și iOS, această rețea își propune să ofere o alternativă liberă de restricții și controale asupra conținutului, contrastând astfel cu experiența nesatisfăcătoare de pe Facebook. Totodată, Homeland promite să ofere o comunitate autentică pentru români, unde bunul simț și respectul vor fi prioritare. În contrast cu platformele existente, unde rapoartele pot duce la restricții automate, pe Homeland, un administrator va verifica personal profilurile.

De la recenta sa lansare, Homeland a cucerit inimile utilizatorilor, devenind un adevărat fenomen în lumea socializării online. Cu o abordare fresh și liberă de restricții arbitrare, această aplicație românească a reușit să atragă atenția și să construiască o comunitate solidă într-un timp record.

Mulțumită conceptului său inovator, Homeland a oferit o alternativă reală la marile rețele sociale, devenind rapid preferata celor care caută autenticitate și libertate. Utilizatorii apreciază faptul că pot evita restricțiile nejustificate și pot comunica fără frica de a fi blocati sau cenzurați.

Cu un număr crescând de utilizatori, Homeland a devenit un spațiu vibrant și dinamic, reflectând diversitatea și creativitatea comunității românești de pretutindeni. Succesul rapid al aplicației subliniază nevoia crescută de opțiuni autentice și prietenoase, în contrast cu experiențele restrictive oferite de alte platforme.

De la afaceri locale la interacțiuni globale, „Homeland-The Social Network” continuă să crească și să adune o comunitate entuziastă, consolidându-și reputația drept o forță semnificativă în peisajul social media. Cu funcționalități inovatoare și o echipă dedicată, această aplicație promite să transforme modul în care românii interacționează online.

Cu privire la aspectul profesional, Homeland oferă facilități avantajoase pentru afaceri, inclusiv instrumente de promovare la tarife foarte accesibile. Utilizatorii pot obține verificarea profilului cu bifa albastră și cea pentru persoană publică, oferind un plus de credibilitate și vizibilitate. De asemenea, platforma lucrează la dezvoltarea unui spațiu dedicat vânzărilor, reprezentând o alternativă la Olx.

Chromosome Dynamics este o companie de consultanță și cercetare și dezvoltare (R&D) în domeniul agribusiness, specializată în tehnologia informației și inteligență artificială (AI), în conformitate cu standardele internaționale, cu capital integral românesc. Cu toate acestea, recent, accentul l-au pus pe dezvoltarea de soluții IT orientate către interacțiunea socială.

Cu acest prilej, vă anunțăm că Expres Media s-a alăturat acestei rețele de socializare. Ne puteți găsi profilul căutând ”Expres Media”, însă am creat și o comunitate pe care o puteți găsi sub denumirea ”expresmedia.ro”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Profesorii au luat țeapă, Ciolacu a găsit o scuză pentru a nu le mai mări salariile cu 40%

În cadrul ședinței de guvern de vineri, premierul Marcel...

Fostul ministru de Externe al Chinei a murit torturat într-un spital militar din Beijing

Influenta publicație Politico a adus în atenția opiniei publice...

Bogdan Glăvan: ”România e condusă de o juntă militară specifică țărilor înapoiate“

Profesorul universitar Bogdan Glăvan a atras atenția asupra unei...

Deși a luat BAC-ul la 29 de ani, Ciolacu e revoltat de rezultatul elevilor la testele PISA

În contextul reacțiilor vehemente legate de rezultatele dezamăgitoare ale...