A pariat greșit? Regele păcănelelor din România părăsește partidul AUR

Date:

Sorin Constantinescu, figură cheie în industria păcănelelor, a anunțat retragerea sa din partidul extremist AUR, la scurt timp după ce își anunțase înscrierea. Prin intermediul unei postări pe Facebook, Constantinescu a declarat că apreciază propunerile generoase primite de la AUR, dar că nu se simte pregătit să facă acest pas în lumea politică.

Constantinescu a subliniat că a fost șocat nu doar de atacurile murdare provenite de la ”conturi false ale unor troli din alte partide”, ci și de critici venite din partea unor persoane pe care le-a sprijinit de-a lungul anilor. Despre acești oameni, el a afirmat că au șters cu buretele orice gest bun pe care l-a făcut. Într-un gest de protejare a fericirii și liniștii familiei sale, Constantinescu a decis să se retragă și să întrerupă, astfel, incursiunea sa scurtă în partidul extremist AUR.

Pe de altă parte, vocile rele spun că ”regele păcănelelor” nu a prins un post de ”titular” în primul unsprezece, unul dintre păpușarii AUR opunându-se cu vehemență, motiv pentru care acesta a ”reziliat contractul” cu echipa ”aurie”. Pe de altă parte, Constantinescu avea un contract în vigoare cu echipa ”alb-roșie”, contract despre care tot omite să vorbească.

Fondatorul unei companii de jocuri de noroc, Sorin Constantinescu, a intrat în atenția publicului atunci când, alături de alți afaceriști, printre care și Mohammad Murad, s-a alăturat partidului AUR într-o conferință de presă desfășurată marți. Este remarcabil faptul că este prima dată când un reprezentant de vază al industriei jocurilor de noroc și păcănelelor pătrunde în politică la un asemenea nivel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Profesorii au luat țeapă, Ciolacu a găsit o scuză pentru a nu le mai mări salariile cu 40%

În cadrul ședinței de guvern de vineri, premierul Marcel...

Fostul ministru de Externe al Chinei a murit torturat într-un spital militar din Beijing

Influenta publicație Politico a adus în atenția opiniei publice...

Bogdan Glăvan: ”România e condusă de o juntă militară specifică țărilor înapoiate“

Profesorul universitar Bogdan Glăvan a atras atenția asupra unei...

Deși a luat BAC-ul la 29 de ani, Ciolacu e revoltat de rezultatul elevilor la testele PISA

În contextul reacțiilor vehemente legate de rezultatele dezamăgitoare ale...