Regele păcănelelor din România s-a înscris în partidul extremist AUR

Date:

Sorin Constantinescu, cunoscut în rândul internauților ca și ”regele păcănelelor din România, și-a anunțat marți înscrierea în partidul extremist și rusofil AUR, alături de alți notabili ai lumii afacerilor, printre care și Mohammad Murad. Aceasta reprezintă o premieră în peisajul politic românesc, marcând intrarea unui reprezentant de frunte al industriei jocurilor de noroc și păcănelelor în arena politică la un nivel atât de înalt.

Constantinescu, fondatorul unei companii de jocuri de noroc și lider al unei asociații sectoriale de lobby pentru industrie, a avut un impact semnificativ în domeniu. În 2020, fostul premier Ludovic Orban l-a numit consilier pentru probleme legate de industria jocurilor de noroc, arătând recunoașterea impactului său în acest sector.

De-a lungul timpului, Constantinescu a fost implicat în diverse controversate, inclusiv acuzații de șantaj din partea premierului Marcel Ciolacu în legătură cu proiecte care vizau industria jocurilor de noroc. Ciolacu l-a catalogat drept un factor deranjant în contextul schimbărilor legislative și a sugerat posibilitatea unei forme de șantaj.

Cu toate acestea, aderarea la AUR și implicarea în politică arată o schimbare radicală pentru Sorin Constantinescu și, implicit, pentru industria jocurilor de noroc din România. Este un pas inedit într-un mediu în care influența politică și cea economică se intersectează, aducând un element neașteptat în ecuația politicii românești.

Te invităm să participi la acest SONDAJ – Click Aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Profesorii au luat țeapă, Ciolacu a găsit o scuză pentru a nu le mai mări salariile cu 40%

În cadrul ședinței de guvern de vineri, premierul Marcel...

Fostul ministru de Externe al Chinei a murit torturat într-un spital militar din Beijing

Influenta publicație Politico a adus în atenția opiniei publice...

Bogdan Glăvan: ”România e condusă de o juntă militară specifică țărilor înapoiate“

Profesorul universitar Bogdan Glăvan a atras atenția asupra unei...

Deși a luat BAC-ul la 29 de ani, Ciolacu e revoltat de rezultatul elevilor la testele PISA

În contextul reacțiilor vehemente legate de rezultatele dezamăgitoare ale...