Rareș Bogdan, răspuns arogant cu privire la ceasul de zeci de mii de euro purtat la piață

Date:

Rareș Bogdana, europarlamentar PNL, făcut declarații controversate luni, referitoare la stilul său de viață extravagant. Acesta a afirmat că este un individ asumat, având dreptul să își permită ceasuri și costume de lux, refuzând să adopte o ținută modestă, conform dorințelor PSD-iștilor conduși de Ciolacu.

Acesta a subliniat că veniturile sale considerabile provin din activitatea în domeniul presei, menționând că deține o colecție impresionantă de ceasuri în valoare totală de 200.000 de euro. Detaliile privind ceasul pe care îl purta la piață au fost dezvăluite de presa locală, identificând modelul drept un Rolex Yacht-Master 40, evaluat la 30.000 de euro.

”Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu, şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a răspuns Rareş Bogdan luni, întrebat despre faptul că a mers la piață cu un ceas Rolex de 30.000 de euro.

Întrebat dacă acesta este un gest moral, Rareş Bogdan a spus: ”Doamnă, e ceasul meu. Uite, acum am altul, mai ieftin, e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000 (de euro – n.r.). Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000 (de euro – n.r.), am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong, să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”.

Într-o declarație de avere din iunie 2022, Rareș Bogdan a evidențiat o avere impresionantă, inclusiv două terenuri intravilane, unul în Alba Iulia cu o suprafață de 9.100 metri pătrați și unul în Voluntari, lângă București, cu o suprafață de peste 2.300 metri pătrați. De asemenea, politicianul posedă un apartament de 100 de metri pătrați în Cluj-Napoca și o casă de locuit cu o suprafață de peste 300 metri pătrați în Voluntari.

În ceea ce privește bijuteriile și obiectele de artă, Rareș Bogdan a declarat o colecție valoroasă, incluzând tablouri în valoare de 200.000 de euro, ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii estimate la 150.000 de euro și argintărie în valoare de 15.000 de euro. Aceste detalii au fost dezvăluite în contextul unei dezbateri aprinse asupra modului în care politicienii gestionează imaginea publică și utilizarea resurselor personale.

Te invităm să participi la acest SONDAJ – Click Aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...