Combaterea manipulărilor și a dezinformărilor din România

Date:

În România, euroscepticismul pare să fie alimentat, din păcate, de manipularea unor partide precum AUR, SOS și altele, care se autointitulează suveraniste, influențate subtil sau direct de propaganda rusă.

Există oameni care, în mod regretabil, cred că Uniunea Europeană ne impune lucruri nefondate, idee care este, de fapt, falsă. Este esențial să facem distincția între ceea ce am acceptat la aderarea noastră și ideea că suntem constrânși de Uniune, aceasta din urmă fiind o minciună.

Recent, am sesizat că s-a răspândit informația conform căreia UE ar impune alegerea președintelor de stat, însă, verificând datele, am constatat că doar Ungaria, Slovacia și Grecia au lideri de stat de sex feminin printre țările membre UE. Totodată, unii speculează în mod incorect că Uniunea Europeană impune astfel de decizii, deși, de fapt, există partide progresiste în Europa care adoptă sistemul de copreședinți de ambele sexe în baza cotelor de gen, datorită implicării reduse a femeilor în politică până în prezent.

Deși personal susțin meritocrația, indiferent de gen, respect opiniile și politica partidelor progresiste care propun copreședinți, iar concluzia este că Uniunea Europeană nu ne impune nimic, ci dimpotrivă, a avut un impact semnificativ pozitiv asupra noastră!

_____________________________

Acest articol este semnat de Alin Struț

Vă reamintim că am decis să punem la dispoziția cititorilor noștri această platformă. Prin urmare, dacă aveți o opinie pe care doriți să o faceți cunoscută, așteptăm emailul vostru!

Nu ne interesează opțiunile politice, atât timp cât exprimarea este una civilizată și nu induce în eroare cititorii, nu percepem nicio taxă, nu cerem niciun număr de telefon, nu vă cerem nimic. Facem lucrul acesta pentru că este timpul ca vocile cetățenilor să se facă tot mai auzite.

1 COMENTARIU

  1. Nu aveți demnitate nici onoare și nici credincioși nu sunteți , pentru că , aveți facultăți și funcții publice la stat și plătiți torționarii cu pensie de drept și pensie specială și strigați că , tortura este o normalitate nu o infracțiune penală .

    Vă revoltați pe victime a torționarilor , pe oameni umiliți , hărțuiți și persecutați , pe oameni nevinovați care s-au luptat împotriva unui sistem de stat terorist de torționari căutându-și drepturile prin instanțele de judecată .

    Azi vă caracterizați ca mincinoșii și trădătorii de șarlatani care ați jurat cu mâna pe inimă , arătând la oameni unde țineți voi secretele.
    Dureros de rușinos vă este educația morală săracă care o aveți azi 2023 .
    https://ro.scribd.com/document/516860084/Consiliul-Uniunii-Europene-Reabilitarea-Victimelor-Torturii?fbclid=IwAR3bHyKYWULlEd_a9Re_riqu1xWyynEc3yBTrmmq5U5GS5EZvUNuFUGQbgI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Profesorii au luat țeapă, Ciolacu a găsit o scuză pentru a nu le mai mări salariile cu 40%

În cadrul ședinței de guvern de vineri, premierul Marcel...

Fostul ministru de Externe al Chinei a murit torturat într-un spital militar din Beijing

Influenta publicație Politico a adus în atenția opiniei publice...

Bogdan Glăvan: ”România e condusă de o juntă militară specifică țărilor înapoiate“

Profesorul universitar Bogdan Glăvan a atras atenția asupra unei...

Deși a luat BAC-ul la 29 de ani, Ciolacu e revoltat de rezultatul elevilor la testele PISA

În contextul reacțiilor vehemente legate de rezultatele dezamăgitoare ale...