Fiica Elenei Lasconi regretă acuzațiile aduse mamei ei: Nu trebuia să fac acele declarații

Date:

Fiica primarului din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a postat un mesaj de scuze pe contul său de Instagram, retrăgându-și declarația controversată de sâmbătă. Oana Lasconi, în vârstă de 26 de ani, a declarat că își exprimă regretul profund pentru modul în care a reacționat inițial în legătură cu afirmațiile mamei sale. Revenind asupra declarației anterioare, în care exprima dezgustul și dezamăgirea față de poziția mamei sale referitoare la referendumul pentru familie, Oana Lasconi a îndemnat la o mai mare înțelegere și dialog în cadrul comunității LGBTQ+.

Cu toate că nu a oferit detalii suplimentare despre motivele schimbării sale de atitudine, tânăra a subliniat importanța empatiei și a comunicării în rezolvarea conflictelor. Mesajul său a apărut după apariția unor informații conform cărora Elena Lasconi ar fi avut intenția de a călători la Paris pentru a discuta personal cu fiica sa, conform unor surse apropiate de ea.

”Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă, nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur că am învățat-o.

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă. Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet, înseamnă și dezaprobare, o discriminare.” – a transmis Oana Lasconi, miercuri, pe rețeaua socială.

În continuare, ea a respins speculațiile apărute în media și pe internet, potrivit cărora ar intenționa să intre în politică.

”Unii au spus că am folosit astea drept lampă de rampă de lansare în politică. Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă, ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos” – spune Oana Lasconi în mesajul postat pe contul său de Instagram.

”Îmi doresc să oprim acest scandal, să-l încheiem și să pornim un dialog. Haideți să fim mai buni și mai toleranți astăzi, să ne respectăm. Dar vă rog frumos, vă rog din toată inima să înțelegeți că o părere nu poate fi sinonimă cu un vot pentru îngrădirea unor drepturi.

E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună. Dar părerile sunt cu totul altceva. Haideți să ne respectăm astăzi și să începem să visăm la o Românie mai bună din toate punctele de vedere, la oameni mai fericiți, la un trai mai bun”. – a mai adăugat ea.

Cu toate acestea, opinia publică rămâne divizată cu privire la acest incident, pe fondul sensibilității și importanței subiectului abordat. Atât comunitatea LGBTQ+ cât și susținătorii drepturilor tradiționale își exprimă opiniile în continuare, în cadrul unui dialog care reflectă diversitatea de viziuni existente în societatea contemporană.

Cu ce candidat ați vota dacă duminica viitoare ar fi alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Când se dau cupoanele de transport pentru pensionari și ce schimbări aduce 2024

În contextul anului 2024, pensionarii din România se confruntă...

Robert Sighiartau, declarații ferme: PSD trebuie dat afară de la guvernare

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte al PNL, a făcut declarații...

Crăciunul de anul acesta vine cu surprize mari pentru iubitorii de zăpadă

Meteorologul ANM, Mihai Huștiu, aduce perspective interesante asupra evoluției...

Tudor Chirilă nu vrea să le cumpere telefoane copiilor lui: ”Au înțeles foarte clar”

Reputatul cântăreț, compozitor și actor Tudor Chirilă, cunoscut și...