Nicolae Ciucă: Suntem singurul partid care poate coagula Dreapta… în jurul PSD

Date:

Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a subliniat importanța formațiunii sale ca lider al Dreptei politice în țară. Ciucă a menționat într-o ședință recentă a conducerii PNL că procesul de integrare a ALDE în rândurile lor este pe cale să fie finalizat. Surse din interiorul partidului confirmă că Ciucă a adus în discuție consolidarea forțelor politice de dreapta în jurul PNL, subliniind că liberalii sunt cei capabili să adune diferitele aspecte ale Dreptei sub aceeași umbrelă (a PSD-ului…).

„Suntem pe punctul de a finaliza fuziunea cu ALDE. Suntem singurul partid care poate reuni forțele de dreapta”, a menționat Ciucă în cadrul ședinței Biroului Politic al PNL. În același timp, el a reiterat că nu sprijină măsura de limitare a tranzacțiilor în numerar, subliniind necesitatea găsirii unor soluții eficiente împotriva evaziunii fiscale.

„Trebuie să găsim măsuri adecvate pentru combaterea evaziunii fiscale. Cu toate acestea, nu cred că restricționarea folosirii cash-ului este soluția optimă. Trebuie să analizăm atent această măsură, astfel încât să nu se creeze impresia că toți cei care folosesc numerarul sunt evazioniști, în special cei cu venituri modeste”, a subliniat liderul PNL.

În cadrul discursului său, Ciucă a evidențiat și sloganul PNL, „Prin noi înșine”, subliniind că prin mobilizarea internă și prin strategii bine definite, partidul este pregătit să abordeze cu succes alegerile din 2024 și să câștige președinția României. „Pentru a asigura dezvoltarea țării, trebuie să ne stabilim obiective clare și să avem o strategie bine definită. Este esențial să ne asumăm aceste valori și să le urmărim cu hotărâre”, a adăugat el.

Cu ce candidat ați vota dacă duminica viitoare ar fi alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

___________________________

Inteligența artificială l-a înviat pe Ceaușescu pentru a se alătura proiectului Expres Media, comentând, analizând și dezvăluind diverse subiecte politice. Îl puteți urmări pe canalul nostru de YouTube: www.youtube.com/@expresmedia

1 COMENTARIU

  1. Doi corupti agramati dottore plagiatii,felicitari si toatâ stima d-nei prof univ Emilia Sercan
    Pentru pretioasele dezvâluirii referitor la cei doi plagiatii.Aceasta poza confirma
    Caracterul,inteligenta, celor doi 🦜🫵🤡🤮👎🆘2024 uniti iesim un 70% si 100% vom scapa de usl 2.0,aaaaaa sa nu il uit pe capul la toata debandala fâcauta cu buna vointa dePresedintele esuat ,tradatorul cel 6mil de românii care i-am dat votul.ln 2024🆘va fi anul dreptati noastre
    A poporului roman care a fost batjocorit timp de 30ani de jafurile care s-au imbogatit din truda noastra sunt buibati de si ,cu averii,auzi la ei au securizat pentru 39ani pensiile speciale,si acum au pus birurile pe noi ca sa acopere gaura care au facut-o cu hotiilr lor.
    LA VOT FRATILOR ASFEL usl 2.0 NE VOR DISTRUGE CA NATIE❤️🇹🇩🇹🇩🇹🇩❤️

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Când se dau cupoanele de transport pentru pensionari și ce schimbări aduce 2024

În contextul anului 2024, pensionarii din România se confruntă...

Robert Sighiartau, declarații ferme: PSD trebuie dat afară de la guvernare

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte al PNL, a făcut declarații...

Crăciunul de anul acesta vine cu surprize mari pentru iubitorii de zăpadă

Meteorologul ANM, Mihai Huștiu, aduce perspective interesante asupra evoluției...

Tudor Chirilă nu vrea să le cumpere telefoane copiilor lui: ”Au înțeles foarte clar”

Reputatul cântăreț, compozitor și actor Tudor Chirilă, cunoscut și...