SONDAJ – Pe cine ar alege românii să le fie președinte, dacă duminica viitoare ar fi alegeri

Date:

Votul este un instrument esențial pentru cetățenii unei societăți democratice, deoarece le permite să-și exercite influența asupra politicii și a deciziilor guvernamentale, să-și apere interesele și să participe la construirea viitorului țării lor.

Cu ce candidat ați vota dacă duminica viitoare ar fi alegerile prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Iată cinci motive pentru care este important să votăm la alegeri:

  1. Exercitarea drepturilor civice: Votul reprezintă un drept fundamental într-o societate democratică. Acesta oferă oportunitatea de a-ți exprima opinia cu privire la persoanele și politicile care te vor guverna.
  2. Modelarea viitorului: Prin vot, poți influența direcția în care se îndreaptă țara sau comunitatea ta. Alegând candidații și partidele care îți reprezintă valorile și interesele, poți contribui la schimbarea și îmbunătățirea societății.
  3. Responsabilizarea guvernanților: Participarea la vot este o modalitate de a-ți face auzită vocea și de a cere socoteală de la cei aleși. Aceasta îi determină pe reprezentanți să răspundă nevoilor cetățenilor.
  4. Consolidarea democrației: Votul este un pilon al democrației. Prin participarea la alegeri, contribui la menținerea și consolidarea acestui sistem politic care pune accent pe participarea și decizia cetățenilor.
  5. Dreptul de a critica: Când votezi, ai un argument mai puternic pentru a critica guvernanții sau politicile cu care nu ești de acord, deoarece ai contribuit la procesul decizional.

___________________________

Inteligența artificială l-a înviat pe Ceaușescu pentru a se alătura proiectului Expres Media, comentând, analizând și dezvăluind diverse subiecte politice. Îl puteți urmări pe canalul nostru de YouTube: www.youtube.com/@expresmedia

5 COMENTARII

  1. Eu i-mi doresc ca Președintele României sa fie creștin ortodox și sa respecte poporul cu toate tradițiile lui și sa avem dreptul la cuvânt și libertatea de exprimare pentru viețile noastre și viitorul copiilor noștri în școli!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Când se dau cupoanele de transport pentru pensionari și ce schimbări aduce 2024

În contextul anului 2024, pensionarii din România se confruntă...

Robert Sighiartau, declarații ferme: PSD trebuie dat afară de la guvernare

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte al PNL, a făcut declarații...

Crăciunul de anul acesta vine cu surprize mari pentru iubitorii de zăpadă

Meteorologul ANM, Mihai Huștiu, aduce perspective interesante asupra evoluției...

Tudor Chirilă nu vrea să le cumpere telefoane copiilor lui: ”Au înțeles foarte clar”

Reputatul cântăreț, compozitor și actor Tudor Chirilă, cunoscut și...