Parchetul General confirmă: lider AUR, prins în flagrant când lua șpagă

Date:

Conform unui comunicat recent, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au demarat o anchetă penală în cazul unui consilier din echipa parlamentară a unui deputat, sub acuzația de trafic de influență.

Potrivit informațiilor, inculpatul ar fi solicitat o sumă de 1500 de lei de la un martor, membru al unui partid politic, în schimbul promisiunii de a-l ajuta să fie înscris pe lista de participanți la un important congres ce urma să aibă loc în Bruxelles, precum și de a interveni pe lângă membrii partidului pentru a-i asigura participarea.

Incidentul a avut loc pe data de 22 octombrie, iar a doua zi, inculpatul a fost prins în flagrant în fața propriei locuințe din Bragadiru, în timp ce primea suma de bani pretinsă. Identitatea inculpatului nu a fost dezvăluită oficial de procurori, însă sursele G4Media au dezvăluit că Bogdan Crefelean, un membru al partidului AUR și șef de cabinet al deputatei Gianina Șerban, ar fi fost surprins în momentul în care ar fi primit mita menționată anterior.

Conform acestor surse, denunțătorul ar fi de asemenea membru AUR, care ar fi făcut o sesizare către Direcția Generală Anticorupție. Banii ar fi fost pretinși de Crefelean în schimbul promisiunii de a facilita nominalizarea denunțătorului pentru a participa la congresul de la Bruxelles.

___________________________

Inteligența artificială l-a înviat pe Ceaușescu pentru a se alătura proiectului Expres Media, comentând, analizând și dezvăluind diverse subiecte politice:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...