Măruța s-a chinuit 3 ore să-i spele imaginea lui Piedone. Ce grad de rudenie este între cei doi

Date:

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost invitat în cadrul podcastului lui Maruță, unde a primit elogii consistente și a fost subiectul unui interviu plin de laude.

„Apreciez faptul că păstrați umorul și rămâneți ancorat în realitate”, a fost una dintre observațiile făcute de Maruță în debutul emisiunii. Subiectul discuției a fost axat pe tema „Piedone: Regrete, Ispășire și Speranțe pentru Viitor”, o emisiune care a generat interes.

În timpul interviului, Piedone a dezvăluit cât de mult a suferit din cauza acuzațiilor injuste care i s-au adus în cazul tragicului eveniment de la Colectiv: „Eram privit ca și cum aș fi fost un criminal, deși nu am făcut nimic de genul. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru mine.” El a mărturisit că a luptat cu dependența de alcool în acea perioadă.

În cadrul discuției, Piedone a anunțat că intenționează să candideze pentru un nou mandat în funcția de primar al Sectorului 5. De asemenea, este de menționat că el este și lider în cadrul formațiunii politice a lui Dan Voiculescu, Partidul Umanist al Solidarității și Libertății (PUSL).

Cristian Popescu Piedone și prezentatorul Cătălin Măruță au dezvoltat o prietenie strânsă de-a lungul anilor. Pe parcursul timpului, fostul edil al Sectorului 5 și familia celebrului prezentator TV nu doar că au participat împreună la diverse evenimente, dar au decis chiar să-și întărească legătura.

În anul 2012, Cătălin Măruță și Andra au acceptat cu bucurie să devină nași de cununie pentru Cristian Popescu Piedone și soția sa, Iulia. Cei doi și-au reconfirmat jurămintele de dragoste și fidelitate, marcând astfel 25 de ani de căsnicie. Ceremonia a fost transmisă în direct la televiziunea PRO TV, în cadrul unei emisiuni de referință a celebrului prezentator.

___________________________

Inteligența artificială l-a înviat pe Ceaușescu pentru a se alătura proiectului Expres Media, comentând, analizând și dezvăluind diverse subiecte politice:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Profesorii au luat țeapă, Ciolacu a găsit o scuză pentru a nu le mai mări salariile cu 40%

În cadrul ședinței de guvern de vineri, premierul Marcel...

Fostul ministru de Externe al Chinei a murit torturat într-un spital militar din Beijing

Influenta publicație Politico a adus în atenția opiniei publice...

Bogdan Glăvan: ”România e condusă de o juntă militară specifică țărilor înapoiate“

Profesorul universitar Bogdan Glăvan a atras atenția asupra unei...

Deși a luat BAC-ul la 29 de ani, Ciolacu e revoltat de rezultatul elevilor la testele PISA

În contextul reacțiilor vehemente legate de rezultatele dezamăgitoare ale...