Ce pericol le pândește pe fameile din România dacă partidele rusofile câștigă alegerile

Date:

Este esențial ca toate femeile din România să cunoască că, în cazul în care vor vota partidele AUR și SOS, conduse de George Simion și Diana Șoșoacă, vor susține partide profund pro-Rusia, care își propun să interzică avortul în țară. Aceste partide adoptă o poziție puternic favorabilă intereselor Rusiei, ceea ce ar putea afecta în mod semnificativ legislația privind drepturile reproductive ale femeilor din România.

Să nu uităm că atât AUR, cât și SOS au promovat intens idei radicale care contravin valorilor democratice fundamentale și drepturilor omului. Agenda lor politică deschisă susține poziții conservatoare cu privire la avort, urmărind restricționarea și chiar interzicerea acestuia, lăsând la o parte opțiunile și drepturile femeilor de a decide asupra propriului corp.

Faptul că ambele partide au o orientare puternică pro-Rusia ridică semne de întrebare în ceea ce privește independența lor față de influențele străine și protecția intereselor naționale ale României. O asemenea direcție politică ar putea submina democrația țării și ar putea subordona interesele românești în favoarea altor puteri străine.

Este crucial ca cetățenii să fie conștienți de consecințele votului lor și să ia în considerare pe deplin consecințele alegerilor iminente. Alegerile sunt o oportunitate de a susține valorile democratice și de a proteja drepturile fundamentale ale tuturor cetățenilor, inclusiv drepturile femeilor de a-și exercita drepturile reproductive în mod liber și fără restricții nejustificate. Este esențial să vă faceți auzită vocea și să vă exercitați dreptul de a vota în cunoștință de cauză, în favoarea unei Românii moderne, deschise și echitabile pentru toți cetățenii săi.

___________________________

Inteligența artificială l-a înviat pe Ceaușescu pentru a se alătura proiectului Expres Media, comentând, analizând și dezvăluind diverse subiecte politice:

2 COMENTARII

  1. Domnule Bårbutå, dumneata poti rezona, intelege, analiza faptele si devotamentul unui partid care nu furå din buzunarele oamenilor de rind si nu in ultimul rind exprimå public nemultumirile si suferintele oamenilor såraci din Romania??? Puteti intelege ce inseamnå så fi diplomat cu tårile ce te inconjoarå in primul rind si apoi cu celelalte state??? Eu nu am apartenentå politicå dar pot gindi si analiza realitatea momentului in care se aflå Romania acum. Eu nu jignesc dar numai un om plåtit de celelalte partide care au furat de 33 de ani sau un om care este politic pus acolo de unde apartineti dumneavoastrå, eventual naivitate, poate denigra un partid care intradevår ajutå oamenii de Bunå credintå din Romania. De exemplu SOS Romania. Aveti curaj så-mi råspundeti onorabil si cu argumente reale??? Astept råspuns

    • Nu jignești, dar faci afirmații pe care nu le poți demonstra. Trecând peste ipocrizia asta tipică șoșocară, SOS nu este un partid care ajută oamenii. SOS este un partid extremist, un partid care profită de naivitatea și lipsa de informare a proprilor adepți, un partid condus de o mahalagioaică care, în multe dintre live-urile făcute pe platformele de social media, militează insistent ca România sa părăsească Uniunea Europeană. Să ceri ca România să părăsească UE, denotă că ori ești prost informat, ori ești rău inteționat. Să nu uităm că Șoșoacă este singurul politician român cere ca România să invadeze Ucraina pentru a ”recupera” niște teritorii pe care rușii ni le-au luat cu mult timp în urmă. Prin urmare, nu mai cere argumente, argumente ai peste tot în jurul tău, iar tu vezi un partid extremist și rusofil ca fiind de bună-credință…

      P.S.: Cum mai este vremea în Stavanger?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...