Coaliția PSD-PNL numește un om de la AUR ca și consilier la Curtea de Conturi

Date:

Liderii partidelor PSD și PNL au convenit asupra numirilor la Curtea de Conturi, iar printre aceste numiri se regăsesc persoane precum Aurelian Bădulescu, fost viceprimar PSD al Capitalei, și un reprezentant al partidului AUR.

Bădulescu, cunoscut pentru implicarea sa în politică și pentru cariera sa tumultuoasă, a fost avocatul celebrului Gigi Becali, ulterior trecând în rândurile PSD, unde a avut legături strânse cu Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului. Bădulescu a ocupat funcția de viceprimar în timpul mandatului Gabrielei Firea, în perioada căruia a fost notabil pentru declarații controversate și comportamentul său licențios.

Potrivit informațiilor furnizate de G4 Media, lista persoanelor desemnate să devină consilieri la Curtea de Conturi include nume precum Ion Mocioalcă, senator PSD (în calitate de vicepreședinte), Stefania Ferencz, fost secretar general în Ministerul Afacerilor Interne și membru al PNL, Lucian Heiuș, fostul șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și tot membru PNL, precum și Lacziko Eniko Katalin, secretar de stat în Departamentul pentru Relații Interetnice, reprezentând UDMR. De asemenea, este prevăzută numirea lui Octavian Bădescu, un reprezentant al partidului AUR, în calitate de consilier.

Curtea de Conturi este compusă din 18 consilieri, fiecare având mandate valabile pe o perioadă de nouă ani. Ion Mocioalcă, considerat un baron PSD în județul Caraș-Severin, a ocupat cinci mandate de deputat și unul de senator, în timp ce Octavian Bădescu este un om de afaceri notabil, fondatorul companiei Sameday Courier, care ulterior a fost achiziționată de eMAG.

___________________________

Inteligența artificială l-a înviat pe Ceaușescu pentru a se alătura proiectului Expres Media și pentru a comenta, pentru a analiza și pentru a dezvălui subiecte politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

George Simion se aliază cu partidul lui Dragnea sub umbrela Polului Suveranist

Într-un gest surprinzător, Partidul Alianța pentru Patrie, inițiat de...

George Simion nu exclude o guvernare alături de PSD, PNL și partidul Dianei Șoșoacă

George Simion, liderul partidului AUR, a făcut declarații joi...

USR lovește puternic în medicii care condiționează pacienții să meargă la anumite clinici private

Deputații USR, Nicu Fălcoi și Adrian Wiener, au depus...

Presa israeliană: Teroriștii Hamas au drogat copii și i-au însemnat prin arsuri

Pe 7 octombrie, teroriștii Hamas au răpit copii pe...