George Simion s-a răzbunat pe un grup de tineri care i-au cerut să plece de la un festival

Date:

Revoltati de incidentul in care un grup de tineri i-au cerut lui George Simion si colegilor sai sa paraseasca Festivalul Micul de Aur, reprezentantii AUR au publicat o inregistrare video cu acest episod pe pagina de Facebook a partidului. Acestia au caracterizat tinerii care l-au interpelat pe Simion drept sustinatori USR nemultumiti ca nu vor mai obține un loc in Parlament. Mai mult, au distribuit o imagine cu unul dintre tineri aratandu-si degetul mijlociu, sugerand o atitudine provocatoare la adresa lui. Reactiile la aceasta postare nu au intarziat sa apara, mai multi romani intrebandu-i pe reprezentantii AUR daca intentioneaza sa formeze grupuri de interventie sau sa se angajeze in amenintari la adresa tinerilor.

Aceasta situatie a avut loc in timpul Festivalului Micul de Aur, unde George Simion si alti membri AUR participau. Grupul de tineri s-a apropiat de acestia si le-a cerut sa plece de la eveniment. Inregistrarea video postata pe Facebook de AUR a surprins momentul, insa a fost insotita de comentarii acide, cu etichetarea tinerilor drept sustinatori ai partidului USR, un partid politic concurent, si sugestia ca acestia sunt nemultumiti ca nu vor mai obține locuri in Parlament.

Rezultatul a fost o serie de reactii din partea publicului, care a exprimat ingrijorare cu privire la comportamentul AUR si la potentiala amenintare la adresa tinerilor implicati in incident. Intrebarea daca AUR intentioneaza sa se implice fizic impotriva celor care ii critica sau ii contesta a generat dezbateri in mediul online. Aceasta situatie arata ca tensiunile politice sunt inca ridicate in Romania si ca discutiile aprinse pot sa escaleze rapid in evenimente cu impact social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

George Simion se aliază cu partidul lui Dragnea sub umbrela Polului Suveranist

Într-un gest surprinzător, Partidul Alianța pentru Patrie, inițiat de...

George Simion nu exclude o guvernare alături de PSD, PNL și partidul Dianei Șoșoacă

George Simion, liderul partidului AUR, a făcut declarații joi...

USR lovește puternic în medicii care condiționează pacienții să meargă la anumite clinici private

Deputații USR, Nicu Fălcoi și Adrian Wiener, au depus...

Presa israeliană: Teroriștii Hamas au drogat copii și i-au însemnat prin arsuri

Pe 7 octombrie, teroriștii Hamas au răpit copii pe...