Când analfabeții ne conduc. Prim-ministrul Ciolacu îl contrazice oficial pe deputatul Ciolacu

Date:

Partidul USR a inițiat în acest an un pachet de legi menite să elimine prezenta cazinourilor în apropierea școlilor, la parterul blocurilor și în zonele rurale din România. Această inițiativă a fost concepută pentru a combate proliferarea jocurilor de noroc și efectele lor negative asupra comunităților. Detaliile proiectelor de lege sunt disponibile la adresa: https://farapacanele.ro.

Cu câteva luni mai târziu, deputatul PSD Alfred Simonis a preluat, în unele cazuri, cuvânt cu cuvânt, proiectele de lege anti-jocuri de noroc propuse de USR și le-a înregistrat în Parlament. Această mișcare a accelerat procesul legislativ, iar propunerile legislative ale PSD au fost rapid dezbătute în comisii și au fost adoptate de Senat. În același timp, proiectele USR au fost blocate de către membrii PSD și PNL din Parlament.

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a văzut oportunitatea politică în această chestiune și a adăugat și el numele său pe pachetul de legi anti-jocuri de noroc. Această acțiune ar putea indica sprijinul său pentru aceste propuneri, așa am putea presupune.

Cu toate acestea, joi, Guvernul condus de Marcel Ciolacu a emis un punct de vedere oficial cu privire la pachetul de legi anti-jocuri de noroc propus de PSD. Concluzia acestui punct de vedere a fost clară: Guvernul nu susține aceste propuneri legislative. Punctul de vedere a fost semnat de către Marcel Ciolacu în calitate de prim-ministru.

Această decizie indică o discrepanță între poziția oficială a Guvernului și prezența numelui lui Marcel Ciolacu pe pachetul de legi anti-jocuri de noroc ale PSD, punând sub semnul întrebării sprijinul său real pentru aceste propuneri. Situația arată că acest subiect a generat dezbateri și controverse în cadrul coaliției de guvernare.

Vă invităm să vizionați și materialul în care CEAUȘESCU îi dă replica lui Ciolacu pe tema păcănelelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...