Partidul AUR vrea în Parlamentul European, dar atacă cu o ură viscerală Uniunea Europeană

Date:

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a prezentat sâmbătă, la Constanța, cei 44 de candidați pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024. Evenimentul, organizat la Centrul Expozițional Constanța, a fost marcat de discursuri cu conotații anti-europene din partea unor candidați.

Printre cei care au adoptat un ton violent împotriva Uniunii Europene se numără senatorul Claudiu Richard Târziu (50 de ani), președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, și actualul europarlamentar Cristian Terheș (44 de ani), care și-a schimbat partidul în 2019 trecând de la PSD la PNȚCD și apoi la AUR.

Pe lista de 44 de candidați a AUR pentru alegerile europarlamentare se regăsesc și alte nume controversate. Deputatul Dan Tănasă, cunoscut pentru discursurile sale scandaloase, și prințul Şerban Dimitrie Sturza, care deține funcția de Consul Onorific al Macedoniei de Nord la Constanța, sunt doar câteva dintre aceste nume.

De asemenea, lista include avocatul conspiraționist Gheorghe Piperea, actorul Mugur Mihăescu, cu trecut de colaborator al Securității, și afaceristul Marius Dorin Lulea, primul președinte al partidului, a cărui legături cu Rusia sunt considerate suspecte. Printre candidați se numără și Ramona Ioana Bruynseels, căsătorită cu un bancher belgian și crescută de Dan Voiculescu, fosta atletă Monica Iagăr, deputatul-sindicalist Ringo Dămureanu, cu antecedente penale, Aurelian Popa, un activist anti-vaccinare cu legături dubioase cu China comunistă, și avocatul Peter Costea, cunoscut ca „americanul” din Houston, Texas, cu vederi extremiste.

România are alocate 32 de locuri în Parlamentul European, iar aceste alegeri vor avea un impact semnificativ asupra reprezentării țării în instituțiile europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Bulgarii resping categoric condițiile puse de Austria pentru aderarea la Schengen

Premierul bulgar, Nikolay Denkov, a respins ferm condițiile impuse...

Trei dintre cei mai mari dictatori ai lumii vor ca femeile să facă mai mulți copii

În ultima lună, liderii Rusiei, Chinei și Coreei de...

Deși este o forță în online, PDU lipsește din sondaje: ignorați sau marginalizați intenționat?

Deși exercită o puternică influență în mediul online, Partidul...

Marcel Ciolacu anunță noi creșteri de salarii pentru bugetari, începând cu 2024

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi dimineață,...