Liderul cecen Ramzan Kadîrov nu dă niciun semn că va mai reveni în lumea celor vii

Date:

Ramzan Kadîrov se află în prezent într-o stare critică de sănătate, conform unei declarații făcute de Andrii Iusov, reprezentant al Serviciului de Informații al Ministerului Apărării din Ucraina, potrivit newsukraine.rbc.ua. Cu toate acestea, liderul cecen nu prezintă nicio rană fizică vizibilă.

Surse media au relatat că Ramzan Kadîrov ar fi intrat în comă de câteva zile, iar eforturile medicilor nu ar reuși să îl stabilizeze. Cu toate acestea, Andrii Iusov a precizat că, deși există anumite probleme de sănătate în cazul lui Kadîrov, nu se poate vorbi despre o comă. „Ramzan Kadîrov este în prezent în stare critică, însă această stare nu se datorează unei răni fizice“, a declarat reprezentantul serviciilor secrete ucrainene.

Anterior, publicația Bild a relatat că Ramzan Kadîrov, liderul Ceceniei, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Starea sa s-a deteriorat semnificativ în ultima perioadă, prezentând umflături severe și având dificultăți în deschiderea ochilor în videoclipuri. Se crede că Kadîrov suferă de probleme grave la rinichi, conform declarațiilor lui Ahmed Zakaiev, fostul viceprim-ministru al Republicii Cecene Icikeria, aflat în exil. Din lipsă de încredere în medicii din Moscova, Kadîrov a adus în Cecenia un medic din Emiratele Arabe Unite, dr. Yassin Ibrahim M. El-Shahat, șeful departamentului de nefrologie de la Spitalul Burjeel din Abu Dhabi, pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Când se dau cupoanele de transport pentru pensionari și ce schimbări aduce 2024

În contextul anului 2024, pensionarii din România se confruntă...

Robert Sighiartau, declarații ferme: PSD trebuie dat afară de la guvernare

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte al PNL, a făcut declarații...

Crăciunul de anul acesta vine cu surprize mari pentru iubitorii de zăpadă

Meteorologul ANM, Mihai Huștiu, aduce perspective interesante asupra evoluției...

Tudor Chirilă nu vrea să le cumpere telefoane copiilor lui: ”Au înțeles foarte clar”

Reputatul cântăreț, compozitor și actor Tudor Chirilă, cunoscut și...