Primar PSD, anchetat după ce a cheltuit bani mulți pentru pietruirea unor drumuri deja asfaltate

Date:

Autoritățile judiciare au desfășurat percheziții la sediul unei primării din Timiș, la sediul unei firme comerciale și la domiciliul unei persoane într-un caz de abuz în serviciu și fals intelectual. Aceste acțiuni au fost inițiate în urma dezvăluirilor conform cărora fostul primar al comunei Ohaba Lungă ar fi contractat și plătit lucrări de pietruire pentru drumuri care, în realitate, erau deja asfaltate. Prejudiciul estimat în acest caz este de 270.000 de lei.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Timiș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făget, au pus în aplicare 6 mandate de percheziție la domiciliile unor persoane și 7 mandate de percheziție auto la sediile a patru societăți comerciale din Timișoara, Lugoj și Sânandrei. De asemenea, au avut loc percheziții la sediul unității administrativ-teritoriale din Ohaba Lungă și la domiciliul unui bărbat de 40 de ani din Lugoj.

Aceste acțiuni au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează investigații privind posibilele infracțiuni de abuz în serviciu și fals intelectual. Ancheta se concentrează pe contractarea unor lucrări de întreținere a drumurilor comunale de către o societate comercială, urmată de decontarea acestora pe baza unor documente care ar fi conținut informații fictive sau înșelătoare.

Situația ridică semne de întrebare cu privire la modul în care fondurile publice au fost administrate și utilizate în cadrul acestui proiect de pietruire a drumurilor comunale și subliniază importanța asigurării transparenței și corectitudinii în gestionarea resurselor publice. Autoritățile judiciare continuă să investigheze cazul pentru a stabili responsabilitățile și pentru a aduce eventualele persoane implicate în ilegalități în fața justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...