Primul senator USR care trece la PSD: Am garanția că îmi pot continua proiectele

Date:

Senatorul Claudiu Mureșan, care a fost ales pe lista USR în alegerile din 2020, a surprins prin decizia sa de a se alătura organizației PSD Sibiu, marcând astfel o schimbare majoră în parcursul său politic, după ce anunțase că se va alătura grupului social-democrat din Senat. Informația a fost adusă la cunoștința publicului de Turnul Sfatului.

Surse din interiorul PSD Sibiu au confirmat că începând de marți, Claudiu Mureșan este membru al PSD Sibiu. Aceste surse au subliniat că el a aderat ca „simplu membru de partid”.

Senatorul Claudiu Mureșan, care nu era afiliat niciunui partid de la plecarea sa din USR cu câteva luni în urmă, a declarat marți în plenul Senatului că se alătură grupului politic al PSD pentru că are „garanția” că își va putea continua proiectele politice.

„Acum câteva luni, am anunțat că părăsesc USR. Astăzi, doresc să fac cunoscută direcția politică pe care am decis să o urmez în continuare. Această decizie a fost luată după o analiză atentă și reprezintă garanția că voi putea să continui proiectele pe care le am în plan. Prin urmare, am hotărât să mă alătur grupului parlamentar al PSD”, a declarat Mureșan de la tribuna Senatului, conform Agerpres.

Claudiu Mureșan devine al doilea ales de anvergură din USR care decide să părăsească organizația din Sibiu în cursul acestui an, după ce și europarlamentarul Nicu Ștefănuță a luat aceeași decizie și a părăsit partidul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...