Grindeanu îi ironizează pe toți cei care semnalează probleme la Podul de la Brăilă: Să treacă cu trotineta

Date:

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a dat o replică penibilă în fața criticilor venite din partea opiniei publice cu privire la problemele apărute în mod repetat la noul pod de la Brăila, recent inaugurat.

Știți ce m-a deranjat? Imediat a venit o anumită zonă de pe scena politică să facă plângeri la Bruxelles că investițiile respective nu sunt sigure. Ca de obicei, mergem să plângem, în loc să… Până la urmă, trebuie să vedem că în România a fost făcută o investiție care nu a fost lăudată doar aici, a fost lăudată și în afara țării.

Dacă dânșii nu vor să treacă Dunărea la Brăila peste pod, pot să treacă cu trotineta„, a declarat Grindeanu, alături de premierul Ciolacu.

Podul de la Brăila, inaugurat la data de 6 iulie 2023, a necesitat aproape constant lucrări de reparații. În primele zile, banda de circulație pe sensul către Brăila a fost frezată din cauza apariției denivelărilor pe carosabil.

Aceste denivelări au apărut inițial în timpul verii din cauza camioanelor de mare tonaj care nu au respectat restricțiile de tonaj. În prezent, circulația pe pod este supusă unor restricții.

Cu două săptămâni în urmă, constructorii au fost forțați să verifice peste 100.000 de șuruburi ale parapetelor laterale ale podului peste Dunăre, după ce au apărut înregistrări care indică slăbiciunea sau absența multor șuruburi.

Ionel Scriosteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a asigurat că podul peste Dunăre a fost proiectat pentru o durată de viață de 120 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Când se dau cupoanele de transport pentru pensionari și ce schimbări aduce 2024

În contextul anului 2024, pensionarii din România se confruntă...

Robert Sighiartau, declarații ferme: PSD trebuie dat afară de la guvernare

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte al PNL, a făcut declarații...

Crăciunul de anul acesta vine cu surprize mari pentru iubitorii de zăpadă

Meteorologul ANM, Mihai Huștiu, aduce perspective interesante asupra evoluției...

Tudor Chirilă nu vrea să le cumpere telefoane copiilor lui: ”Au înțeles foarte clar”

Reputatul cântăreț, compozitor și actor Tudor Chirilă, cunoscut și...