Gabriela Firea: Gravida de la Urziceni a născut pe trotuar ca să încurce guvernarea Ciolacu

Date:

Fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, a lansat recent noi teorii conspiraționiste anti-PSD, sugerând că unele evenimente nefericite din România ar putea avea legătură cu schimbările politice din țară.

Într-un interviu acordat Antena 3 CNN, Firea a adus în discuție cazuri precum scandalul azilelor groazei, tragedia de la 2 Mai, scandalul de la Maternitatea Botoșani și exploziile de la Crevedia, sugerând că aceste evenimente ar putea să nu fie doar coincidențe. Ea a legat aceste situații de schimbarea care a avut loc la Palatul Victoria, adăugând că istoria politică recentă ar putea dezvălui informații relevante.

Firea a declarat: „În politica mare, după opinia mea, nu prea e loc de coincidențe. Şi chiar dacă au fost evenimente nefericite şi neprevăzutul joacă un rol foarte important, cu toţii ne punem această întrebare – dacă parte dintre aceste evenimente nu ar fi putut fi rezolvate anterior schimbării care a avut loc la Palatul Victoria.”

Cu toate acestea, trebuie menționat că Gabriela Firea însăși a promovat o teorie conspiraționistă proprie în trecut, sugerând că o bucată de sârmă de 4 centimetri ar fi ajuns în colonul ei printr-o „mână criminală.” Această teorie, denumită „Teoria Sârmei,” nu a fost confirmată niciodată.

Firea a discutat despre această teorie într-un interviu din mai 2019, menționând că medicii ar fi găsit o sârmă în colonul său. Ea a speculat că sârma ar putea fi redusă la o mărime mai mică și introdusă în alimente fără a fi detectată în momentul înghițirii.

Gabriela Firea a devenit cunoscută pentru declarațiile și teoriile sale controversate în mediul public și politic din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie știrea

Abonează-te

spot_imgspot_img

Noutăți

Mai multe știri
www.expresmedia.ro

Guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni

În ciuda promisiunilor făcute de liderii PSD și PNL,...

Simion dovedește că repetă ca un papagal lucruri pe care nu le discerne

În cadrul unui eveniment organizat la Florența sub egida...

Lider PSD, prins de procurori că a trucat o licitatie pentru o achiziție cu clădiri

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Florinel Nicolaescu (PSD), se...

Au fost eliberați din arest cei 23 de vameși șpăgari de la Poliția de Frontieră Calafat

Curtea de Apel Craiova a luat o decizie neașteptată...